قاصد1393

افشاگری و تحلیل و تبیین عملکرد گروهک تروریستی مجاهدین خلق

قاصد1393

افشاگری و تحلیل و تبیین عملکرد گروهک تروریستی مجاهدین خلق

این وبلاگ برآن است چهره واقعی این جریان تروریستی را درسرسپاری به قطب های استعماری جهان ، بطور شفاف به تصویر بکشد ... (مصطفی آزاد)

دوستان و مراجعین محترم وبلاگ ، قابل ذکر هست این وبلاگ درادامه وبلاگ ghased1393.mihanblog.com و به جهت تعطیلی سایت میهن بلاگ ایجاد گردید .

پیوندها
  • ۱
  • ۰

انتخابات سیزدهمین دروه ریاست جمهوری در ایران در حالی برگزار شد که از چند ماه قبل فرقه تروریستی مجاهدین و بسیاری از رسانه های فارسی زبان معلوم الحال، بدستور اربابان غربی و عربی شان خط «تحریم انتخابات» را پیش می بردند.

جالب است بدانیم بسیاری از کشورهای پیرامونی و یا گروههای ایرانی نما،  خط «تحریم انتخابات» ایران را پیش می بردند و آنرا «نمایشی» تفسیر می کردند که خود با موضوع انتخابات بیگانه بوده و در ساختار آنان «انتخابات» هیچ جایگاهی ندارد.

حضور باشکوه مردم ایران در انتخابات روز جمعه نشان داد که گروه فاسد و تروریستی مجاهدین همچنان در بین مردم ایران منفور بوده و یاوه گویی های سران آنان هیچ تاثیری بر تصمیم و اراده مردم ایران ندارد.

ادعای مضحک و چالش برانگیز مجاهدین در مورد شرکت اندک مردم در انتخابات روز جمعه! بیش از پیش حاکی از بی آبرویی و ورشکستگی سیاسی – اجتماعی این گروه مفسد و تروریست در بین مردم ایران است.

البته در این میان حضور پر رنگ ایرانیان مقیم خارج از کشور نیز در انتخابات روز جمعه قابل توجه بود. بنحویکه وقتی مجاهدین و سلطنت طلبان نتوانستند در بیرمنگام انگلیس با فحش و ناسزا مانع از حضور ایرانیان در پای صندوق های رای شوند به ضرت و شتم روی آورده و به رای دهندگان حمله ور شدند.

همین وضع در مقابل دفتر حفاظت منافع ایران در واشینگتن  و همچنین نیوزلند هم اتفاق افتاد و اعضای مجاهدین ایرانیانی را که برای رای دادن به این محل مراجعه می کردند را مورد توهین و اهانت قرار می دادند.

این اتفاقات نشان می دهد مردم ایران چه مقیم کشورهای خارجی و چه ساکن ایران علیرغم تبلیغات کَر کننده گروه فاسد و تروریست مجاهدین بخوبی مرز خود را با وطن فروشان و خائنین را حفظ کرده اند. . . .

 

از سوی دیگر  مجاهدین در حالی ادعای بی رونق بودن انتخابات ایران را سر می دهد که بیش از ۵۰۰ خبرنگار از ۲۲۶ رسانه خارجی، از ۳۹ کشور جهان از جمله؛ امریکا، انگلستان، ایتالیا، بحرین، بلژیک، ترکیه، نروژ، سوئد و دانمارک، چین، روسیه، ژاپن، سوئیس، فرانسه، آلمان، اتریش، اسپانیا، استرالیا،، هلند،  قطر، کره جنوبی، کره شمالی، کانادا، کلمبیا، کویت، لبنان، لوکرامبورگیمن، پاکستان، نیجریه، آذربایجان، افغانستان، ارمنستان، قرقیزستان، عراق، عمان، امارات فلسطین،سوریه، و . . . انتخابات ریاست جمهوی ایران را پوشش دادند.

درج گوشه هایی از انعکاسات انتخابات روز جمعه ایران در رسانه های خارجی، به روشنی دروغگویی و ادعاهای مضحک سران مجاهدین را بر ملا می کند و نشان می دهد که این گروه فاسد و تروریست هیچ مشروعیتی در بین مردم کشورمان نداشته و بلحاظ سیاسی – اجتماعی در جامعه ایران ورشکسته محسوب می شوند.

حتی رسانه های اسرائیلی هم مجبور شدند به مشارکت قابل توجه مردم در انتخابات روز جمعه ایران اقرار کرده و از آن بعنوان یک نمونه دموکراسی یاد کنند. . . . .

به نوشته روزنامه «بلومبرگ» مردم ایران در پای صندوق های رای حاضر شده اند تا در مورد سرنوشت آینده خود و بسیاری از مسائل مهم کشور تصمیم گیری کنند.

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» نیز گزارشی را تحت عنوان «نگاهی به انتخابات» ایران منتشر کرد و از حضور مردم ایران برای تعیین رئیس جمهوری آینده خود از اولین ساعات روز جمعه (۲۸ خرداد) خبر داد.

خبرگزاری اسپوتنیک هم تصاویری از حضور پر شور مردم در پای صندوق های رای منتشر کرد

خبرگزاری رویترز اولین خبرهای روز جمعه خود را به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران اختصاص داد و نوشت: صف های طولانی در مقابل مراکز رای گیری در شهرهای مختلف ایران در تلویزیون ایران به نمایش در آمده است.

خبرگزاری «شینهوا» هم نوشت: مردم صف های طولانی در مراکز رای گیری تشکیل داده اند تا رئیس جمهوری آینده خود را تعیین کنند.

روزنامه گاردین نیز در گزارشی در مورد حضور مردم در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نوشت: رأی دهندگان در مدارس ، مساجد و مراکز اجتماعی برای انداختن رای های خود در صندوق های رای گیری صف کشیدند و برخی از آنها پرچم ملی سبز ، سفید و قرمز ایران را به همراه داشتند.

شبکه الجزیره قطر از تهران، اصفهان و برخی شهرهای دیگر ایران، گزارش های زنده از صندوق های رأی پخش کرد. خبرنگار این شبکه در اصفهان، ضمن پخش تصاویری از حوزه های رأی گیری، استقبال مردم را برای انداختن آرای خود به صندوق ها به نمایش گذاشت. این شبکه در تهران نیز از حوزه های رأی گیری گزارش هایی ارسال کرد و حضور مردم در پای صندوق های رأی را بازتاب داد .

رأی الیوم، دیگر رسانه عرب زبان منطقه در گزارشی از صندوق های اخذ آرا در ایران، نوشت: رأی دهندگان ایرانی در میان بحران های تند اقتصادی . . .  آرای خود را به صندوق های رأی ریختند.

شبکه تلویزیونی «المیادین» در گزارش های مستقیم و زنده از صندوق های رأی در ایران، به نقل از خبرنگار خود در تهران اعلام کرد که سیزدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در ایران با استقبال گسترده مردم این کشور همراه شده است.

نتیجه اینکه انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در ایران یک سرفصل تاریخی محسوب می شود. چرا که بی اعتنایی مردم ایران چه در داخل و چه در خارج از کشور به خط  «تحریم انتخابات» و مشارکت فعال با وجود همه موانع چون کرونا و مشکلات عدیده اقتصادی و معیشتی از یک سو و دادخواست شکایت تعدادی از جداشدگان بر علیه مسعود رجوی و تلاش برای محاکمه وی در دادگاههای بین المللی، و بی اعتنایی به چرندیات سایر جریانات سیاسی از سوی دیگر ، در عمل، پایان عمر سیاسی ذلت بار مجاهدین و تمامی جبهه ضد انقلاب را برای همیشه رقم زد.

  • نویسنده : سعید پارسا
  • ۰۰/۰۴/۰۱
  • مصطفی آزاد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی