قاصد1393

افشاگری و تحلیل و تبیین عملکرد گروهک تروریستی مجاهدین خلق

قاصد1393

افشاگری و تحلیل و تبیین عملکرد گروهک تروریستی مجاهدین خلق

این وبلاگ برآن است چهره واقعی این جریان تروریستی را درسرسپاری به قطب های استعماری جهان ، بطور شفاف به تصویر بکشد ... (مصطفی آزاد)

دوستان و مراجعین محترم وبلاگ ، قابل ذکر هست این وبلاگ درادامه وبلاگ ghased1393.mihanblog.com و به جهت تعطیلی سایت میهن بلاگ ایجاد گردید .

پیوندها

۷ مطلب در شهریور ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۱
  • ۰

تشکل «مادران، قربانیان فراموش شده فرقه رجوی» با انتشار بیانیه‌ای خطاب به دولت مردان آلبانی نوشت: شما مانع ورود خانواده ها به خاک خود شدید تا خانواده‌ها از سرنوشت عزیزانشان مطلع گردند، این جرم کوچکی نیست.

به گزارش فراق، تشکل «مادران، قربانیان فراموش شده فرقه رجوی» در خصوص حوادث اخیر روی داده در آلبانی بیانیه ای منتشر کرده است که در زیر می خوانید:

تشکل «مادران، قربانیان فراموش شده فرقه رجوی» صدای مظلومانی است که همواره یک خواسته بیشتر ندارند، خواسته ای برحق که هرگز زیاد نبوده، به کسی آسیب نرسانده و نخواهد رساند. این خواسته زیادی نیست که صدای این انسان های دل سوخته شنیده شده و مورد توجه قرار بگیرد.

رجویِ بی شرف حرمت مادران چشم انتظار اسیران فرقه رجوی، این انسان های ستم کشیده را شکسته و تا توانسته به آن بی احترامی کرده است.

در این روزهای حساس که کشور آلبانی با آن دست و پنجه نرم می‌کند، مادران چشم انتظار و رنج دیده لازم دانستند نکاتی را به مسئولین دولت آلبانی متذکر شوند. فرقه رجوی به برخی خانواده های ایران زمین یک جور آسیب زد و اکنون به خانواده های آلبانیایی جور دیگر. خانواده های آلبانیایی در خطر فرورفتن در گرداب فرقه تروریستی و ضدخانواده رجوی قرار دارند.

ما به مسئولین آلبانی می گوییم که تشکل مادران، قربانیان فراموش شده فرقه رجوی می تواند به شما کمک کند. کافی است به ما ویزای ورود به خاک آلبانی را بدهید تا ببینید که حقوق بشر حقیقی چیست.

همان قدر که ما از تروریسم رجوی آسیب دیدیم شما نیز در حال زخم خوردن و آسیب دیدن هستید. شما با اجازه دادن به تروریست های فرقه رجوی چه سرنوشتی را برای مردم خود رقم می زنید؟

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

لرزه های تعویض مسئول اول و پس لرزه‌های آن برای عجوزه فرقه کمتر از سرنگون شدن و از دست دادن تاج و تختش نیست.

 

به گزارش فراق، زهرا مریخی امسال اجازه یافت پس از گذشت یک سال ظاهر شود و در زمانی کمتر از نیم ساعت متنی دست چین شده را بخواند.

به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی فراق، سال ۱۳۷۲ فرقه رجوی حقه جدیدی به پا کرد و با زور و فشار به اعضای شورای دست سازش مریم قجر را به عنوان رئیس جمهور خودخوانده مقاومت چپاند. برای اجرای این حقه، ترفند نمایشی در فرقه ترتیب دادند و طی مراسمی مریم قجر از سازمان استعفا داد و اعلام کردند از آن پس در شورای به اصطلاح مقاومت کار می کند و رجوی او را با تنبک و دستک به فرانسه فرستاد. بگذریم از اینکه پس از چهار سال عیش و نوش و اروپا گردی دست از پا درازتر به عراق برگشت.

ماموریتی که جهت جذب نیرو، گسترش فرقه و چهره مدره در اروپا می خواستند نمایش دهند با شکست سنگینی مواجه شد و دهها تن از همراهانش در اروپا فرار کردند و جداشدند.

درون تشکیلات هم پس از استعفای صوری او، قانونی گذاشتند که یکی از زنان رده بالای تشکیلات یعنی فهیمه اروانی مسئول اول شود و رجوی خودش را هم رهبر خود خوانده عقیدتی نامید.

چند ماه نگذشته جنگ و دعواهای زنان شروع شد و حسابی زیرآب فهمیه اروانی را زدند. لذا دوباره شروع به چاره اندایشی و حقه دیگر کردند.

مریم رجوی برای اینکه از دست فهیمه اروانی خلاص شوند و زنی هم یابو برش ندارد و مبادا رقیبش شود گفت هر دو سال یکبار مسئول اول با رای گیری عوض می شود و چنین رسمی گذاشتند.

شرایط و بدشانسی های او تمامی نداشت. پس از سقوط صدام با شکست های پی در پی فرقه، مژگان پارسایی حدود یک دهه بر کمپ اشرف ریاست کرد و چند سالی هم یکی از نوچه هایش (صدیقه حسینی) را به عنوان دستیار و مسئول اول باسمه ای گماشت.

حالا دیگر در رده های تشکیلاتی زنان بیشتر خر تو خر شده بود. هر سال یک سری هم ردیف مسئول اول می کردند و یک سری را دوباره سُر می دادند به رده های پایین تر و اکثرا دعوای کرسی و مقام داشتند.

تا اینکه پس از اخراج از عراق، مریم قجر فرصتی یافت از شر مژگان پارسایی هم خلاص شود و لقب جانشین فرماندهی کل را که رجوی به او داده بود باز پس بگیرد.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

روز چهارشنبه ۱۶ شهریورماه بود که  “ادی راما” نخست وزیر آلبانی در اظهاراتی با متهم کردن ایران به انجام حمله سایبری و آنچه که “تجاوز دولتی” به کشورش می خواند، به تمامی کارکنان سفارت ایران ۲۴ ساعت مهلت داد تا خاک این کشور را ترک کنند.

بیانیه وزارت کشور آلبانی در روز ۱۹ شهریور ماه جاری نیز حاکیست که در پی حمله مجدد به سامانه ثبت ورود و خروج در ۲ گذرگاه مرزی پلیس آلبانی، همه سامانه‌های دولتی شامل سامانه کلی مدیریت اطلاعات برای ثبت ورود و خروج‌ها در گذرگاه‌های مرزی، به صورت موقت بسته شده است.

ادی راما، نخست وزیر آلبانی بار دیگر ایران را مسئول آن دانست.

تیرانا ادعا کرده که نتایج اولیه نشان می‌دهد این تهاجم از سوی همان منبع حمله ۱۵ ژوئیه (۲۴ تیر ماه) بوده که منجر به تصمیم چند روز پیش تیرانا به قطع روابط دیپلماتیک با تهران شده است.

سفارت آمریکا در آلبانی نیز بلافاصله این حمله را محکوم کرد.

سایت رسمی مجاهدین از شروع فاز دوم حمله سایبری به آلبانی صرفا اقدام به درج خبر از قول برخی خبرگزاریهای بین المللی نمود و سعی کرد از جانب مجاهدین هیچ موضعی نگیرد.

حال این سوال مطرح است که چرا رهبران فاسد و بدنام مجاهدین در این قضیه سعی می کنند کمتر وارد شوند. برای پاسخ دادن به این سوال کافی است برخی از انعکاسات حملات سایبری در رسانه های آلبانیایی را مرور کنیم.

  • نشریه gazetatema.net نوشته است که آلبانی به عنوان یک قربانی و به عنوان یک اسب جنگی علیه تروریسم سایبری قرار گرفته است. در این مقاله اشاره شده که آلبانی قربانی پناه دادن به مخالفان ایرانی شده است. وضعیت آلبانی را با اوکراین مقایسه کرده که ناخواسته به دلیل تحریک طرف مقابل وارد جنگ شده و خواسته است تا غرب یک پارچه به کمک این عضو ناتو بیاید. گفته است که سیستم های آلبانی تا ایمن سازی خیلی فاصله دارد و ممکن است اطلاعات نظامی ناتو نیز به سرقت بروند.
  • نشریه lapsi.al نوشته است که چرا ایران حملات سایبری علیه آلبانی را متوقف نمی کند و بعد اشاره نموده که حضور و فعالیت مجاهدین خلق امنیت ملی آلبانی را به خطر انداخته است.
  • نشریه syri.net نوشته است که دولت آلبانی در حال سقوط است. ما عملا در جنگ هستیم. چرا جلسه بحران ملی تشکیل نمی شود؟
  • نشریه jugulajm.net  اوضاع آلبانی را بعد از حمله هکرها هرج و مرج کامل توصیف کرده است.
  • آما تیتر نشریه balkanweb.com از همه جالب تر است: “شمارش معکوس تا فاجعه”

بنظر می رسد حمله سایبری به زیرساخت های کشور آلبانی بیشتر از اینکه به سود مجاهدین تمام شود به زیان این فرقه  تمام شده است. بنابراین مجاهدین از ترس تحریک مردم این کشور بر علیه این فرقه و درخواست اخراج آنان از آلبانی سعی کرده است بلحاظ رسانه ای بیشتر از این خود را وارد این معرکه نکند. تا این موج از سرشان عبور کند.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

پرونده شکایت کودکان سربازان سابق از فرقه رجوی با وجود کارشکنی های این فرقه، سرانجام روی میز دادگاه هامبورگ قرار گرفت.

به گزارش فراق، امین گل مریمی، امیر یغمایی، محمدرضا ترابی و چند شاکی دیگر که دوران کودکیشان توسط رجوی در پادگان‌های اشرف با آموزش های اجباری نظامی از بین رفته است، علیه رجوی اقامه دعوا کردند.

این پرونده از سال گذشته در جریان بوده اما مزدوران رجوی در آلمان با پرداخت رشوه های کلان به لابی های خود دنبال از بین بردن پرونده بودند و خوشبختانه در نهایت نتوانستند کاری از پیش ببرند.

گفته می شود در صورتی که این پرونده به صورت عادی به جریان بیفتد و تبانی در میان نباشد، فرقه جنایت پیشه رجوی به هیچ وجه توان بلند شدن از رسوایی آن را نخواهد داشت و باید با محکومیت های جدی مواجه شود.

جداشده‌های فرقه رجوی تنها افرادی هستند که از جنایت های درونی این فرقه به خوبی آگاه هستند و در مقابل، رجوی نیز نمی تواند به آن‌ها تهمت‌های همیشگی و تکراری بزند.

باید منتظر ماند و دید که آیا دادگاه آلمان می تواند استقلال خود را در این پرونده حفظ کرده و محکویت قطعی این جرثومه فساد را صادر کند یا خیر.

 

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

بارها گفته ایم مهمترین مرز سیاسی ایران امروز مرز بین وطن فروشی و وطن پرستی است و لاغیر، هر اراجیفی خارج از این مرزبندی هم صرفا برای رد گم کردن است. لذا هر کسی که ادعای مبارزه دارد باید خود را با این شاخص محک زده و تعیین تکلیف کند.

اطلاعیه مسعود رجوی بمناسبت باصطلاح سالگرد تاسیس شورای دست ساز فرقه تروریستی مجاهدین از چند جنبه قابل تامل است؛

اولا ، ننگ باد بر رجوی که هنوز هم نام مصدق کبیر را بر زبان ناپاکش می راند و خود را ادامه دهنده راه او  می داند! باید گفت؛ مصدق نه تروریست بود ، نه لباس ارتش  صدام را پوشید، نه بر روی مردم خودش سلاح کشید و نه  آنان را در کوچه و بازار کشت، نه عملیات انتخاری انجام داد ، و نه بمب گذاشت و نه برای دشمنان این مرز و بوم جاسوسی کرد و در نهایت هم بدست ارباب آمریکایی رجوی و همپیمان انگلیس اش از قدرت به زیر کشیده شد.

پس هیچ وجه تشابهی بین رجوی تروریست و مصدق کبیر، این مرد بزرگ تاریخ ایران وجود ندارد.

بنابراین رجوی نه تنها باید به جرم جنایت بر علیه مردم ایران با تشکیل سازمان تروریستی، همکاری با دشمن ، وطن فروشی ، جاسوسی، فرقه گرایی و شکنجه و اعدام اعضای مجاهدین محاکمه و مجازات شود، بلکه حتی باید بخاطر نام بردن از مصدق ، میرزاکوچک خان و سایر اسطوره های ملی ایران  نیز شایسته محاکمه و مجازات است.

آنچه که آشکار است اینکه فریبکاری و عوام فریبی با ذات ناپاک رجوی عجین است. رجوی حتی حاضر نیست صرفا یک عکس جدید از خودش نیز منتشر کند. چرا که بخوبی می داند انتشار چنین عکسی که او را بالای ۷۵ سال سن نشان خواهد داد گویای شکست فضاحت بار ادعاهای چندین دهه او و پایان تاریخ مصرفش خواهد بود.

تاریخ سازی برای گروهک تروریستی مجاهدین ، یاوه سرایی و فریاد آزادی خواهی از گهواره امپریالیسم، سیر و سیاحت در گذشته خود ساخته،  صرفا آب در هاون کوبیدن است و تنها کاربردش می تواند تلاش برای توجیه تمامی جنایات این فرقه در قالب کلمات «مبارزه»، «دموکراسی» و «آزادیخواهی» و «انقلاب»  تلقی گردد.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

برگزاری دورهمی «شورای ملی مقاومت» در سالگرد تاسیس آن، اتفاقی کاملا عکس‌العملی و حرکتی تدافعی در قبال مردم ایران محسوی می شود که ناشی از ممانعت برگزاری گردهمایی سالانه این فرقه در آلبانی بوده است.

سخنرانی مریم رجوی در شروع این اجلاس و ابراز ترس و وحشت روباه پیر از مذاکرات وین باعث گردید وی برای روحیه دادن به اعضای بی خاصیت این شورا ایضا اعضای نگونبخت در درون فرقه، به تولید مشتی پیروزی های واهی و توهمی روی بیاورد.

حضور مایک پمبئو و مایک پنس بترتیب وزیر خارجه و معاون سابق رئیس جمهوری آمریکا در اردوگاه این فرقه در آلبانی از جمله این پیروزی های واهی برای فرقه درمانده رجوی است. که حتی برای اعضای نگونخبت این فرقه هم جذابیتی ندارد.

دل خوش کردن به آنچه که «افشای مراکز تولید و ساخت پهپاد» در ایران نامیده می شود. و یا خوشحالی کردن از اینکه سپاه پاسداران قدرمند ایران در لیست گروههای تروریستی آمریکاست، مشکل تاریخی این فرقه را حل نخواهد کرد.

باید گفت همه این پیروزی‌ها صرفا یک ادعای واهی با عناوین کلی است و هیچ تاثیری بر روند زندگی و پیشرفت مردم و کشور ایران ندارد. مجاهدین بیش از ۴ دهه است که با اعمال تروریستی و وطن فروشی  از گردونه سیاسی – اجتماعی ایران خارج شده و از ایرانی بودن نیز صرفا فارسی صحبت کردن را نشان دارند.

مریم رجوی در حرافی هایش در اجلاس شورای دست ساز این فرقه هیچ اشاره ای به دلایل واقعی اینکه چرا امسال برای گردهمایی مجاهدین در آلبانی مجوز صادر نشد نکرد.

متوسل شدن به بهانه ی تهدیدات تروریستی از سوی ایران در آلبانی، کشوری  که عضو ناتوست مسلما بهانه ای سخیف و البته خنده دار است. هرچند این خبر توانست این فرقه را تا مدتی روی آنتن خبری ببرد. ولی آنچه که مهم بوده و است اینکه برای اولین بار اجازه برگزاری گردهمایی به مجاهدین داده نشد. و این نقطه عطفی در محدود کردن فعالیت های این فرقه در کشورهای اروپایی بعد از اخراج از فرانسه محسوب می شود. که باید منتظر اتفاقات بعدی بود.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

درماندگی فرقه تروریستی رجوی با موضع‌گیری های متفاوت سازمان برای حمایت از شخصیت های دو حزب دموکرات و جمهوری خواه آمریکا روزبه‌روز بیشتر در عرصه سیاسی خود را می‌نمایاند.

یادم هست دو روز بعد از تسخیر سفارت آمریکا در تهران توسط دانشجویان خط امام، سازمان برای عقب نیافتادن از ورطه به اصطلاح ضد امپریالیستی مبادرت به اشغال کنسولگری آمریکا در تبریز نمود.

 

من نیز به عنوان سرتیم برای دو گروه دانش آموزی در این جریان درگیر شدم و مطابق رهنمودهای ستاد جنبش ملی مجاهدین در تبریز ساعت ۱۱صبح از دیوار کنسولگری آمریکا بالا رفته و آنجا را به تصرف در آوردیم. باتوجه به اتفاق سه روز قبلِ دانشجویان در تهران، آمریکایی ها کنسولگری را تقریبا ۷۰ درصد تخلیه کرده بودند. تصاویر رئیس جمهور وقت و پرچم آمریکا در اتاق های آنجا جامانده بود. سازمان تا چهار روز سعی داشت همانند شور ضد آمریکایی موجود در تهران، هر روز با کشاندن قشرهای هواداری، برای خود فضای تبلیغی دست و پا کند. منظور از این بحث اشاره به حذف شدن مراسم سالگرد ۳۰ خرداد در امسال بود که از خیلی سال های پیش و برای پنهان کاری اقدامات تروریستی و خشونت طلبانه انجام می شود. مدتهاست سازمان برای جلب رضایت های اساسی آمریکا در بدنه سیاسی احزاب و شخصیت های قبلی سیاسی آن کشور رخنه نموده است. سالهای قبل حضور مک کین این جنایتکار مردم سوریه و عنصری جنگ طلب و بعدها یک سری از فرماندهان سابق و بازنشسته آمریکا در عراق و یا حضور مایک پنس، معاون دونالد ترامپ همه و همه در راستای خط کاری وارونه فرقه تروریستی رجوی بود.

این جریان ضد آمریکایی زمان شاه و اوایل انقلاب هم اکنون به این نقطه مختصات سیاسی رسیده که هر لحظه برای لابیگری در راهروهای کنگره آمریکا بدود و برای خود نمایشی سرپا کند.

یادداشت از: سیامک محرابی

  • مصطفی آزاد