چند همسری و تجاوز جنسی به زنان؛ از ویژگی رهبران گروههای تروریستی و فرقه ای
مریم رجوی:همه ما زنها یک شوهر داریم و او مسعود رجوی است
موضوع چند همسری و سؤاستفاده جنسی از زنان یکی از ویژگیهای بارز رهبران گروههای تروریستی و فرقهگرا در عصر حاضر است. در گروههای تروریستی و فرقه ای مثل داعش و مجاهدین با استفاده از ابزار دین و پوشش حجاب و در گروههای لائیک مانند پژاک و پ ک ک با شعارهایی همچون فمنیسم، زنان را مورد بهره برداری های جنسی قرار می دهند.
به عبارت دقیق تر میتوان گفت که بهرهکشی جنسی از زنان، جزء لاینفک گروههای فرقه ای و تروریستی ضد اجتماعی که نیروهایشان را به زندگی مخفی، زیر زمینی و ضدخانوادگی ترغیب میکنند میباشد.
البته مردها نیز در این ساختار بردهاند، اما به دلیل بینش منحط و شخصیت بیمار رهبران این گروه ها، زنان بردگان جنسی محسوب می شوند.
این گروه ها در سرتاسر جهان پراکنده اند؛ از آفریقا تا آمریکای مرکزی و خاورمیانه ؛ ولی همه شان با دو ویژگی مشخص یعنی خشونت طلبی و تبدیل زنان به بردگان جنسی شناخته میشوند و هرکدامشان انبوه فاکت از این موارد را در پرونده خود دارند.
حال اگر تنها نگاهی گذار به وضعیت زندگی شخصی برخی از رهبران معروف این گروهها با شاخص چند همسری بیندازیم اوج این فاجعه را بهتر خواهیم فهمید.
ذکر این نکته هم مهم است که شیوه کار در گروههای مختلف متفاوت است و رهبران فرقه ها هرکدام با ترفند های خاصی اهداف خود را پیش می برند. مثلا در مناسبات پائین مجاهدین، زنان و مردان بشدت به دور از هم نگه داشته میشدند ولی سواستفاده های جنسی در راس رهبری سازمان جریان داشته و بشدت موضوع آن مخفی نگه داشته میشد. بنحویکه کمتر کسی حتی از مردان مسئول در تشکیلات مجاهدین میتوانستند از این جریان بویی ببرند.
چرا که با انقلاب ایدئولوژیک و تغییر ساختاری در مناسبات مجاهدین و با بالا آمدن زنان در تشکیلات، تمام سیستم های فرماندهی و بویژه هر قسمت و سیستمی که با خود مسعود در ارتباط بود تماما با مسئولیت زنان اداره میشد. «شورای رهبری» (بخوانید فسادخانه مجاهدین) اولین لایه نزدیک به رجوی بود که مردان در آن جایی نداشتند.
برای ورود زنان جدید به حرمسرای مسعود نیز مراسم خاصی توسط مریم رجوی برگزار میشد و تعدادی از زنان که شایستگی همسری مسعود را داشتند طی مراسم خاصی که به آن مراسم «رقص رهایی» گفته میشد در لیست زنان رسمی مسعود قرار میگرفتند.
در انتهای این مطلب برخی از ویژگیهای مشترک گروههای تروریستی و فرقه ای آورده شده است. . . . . .
وضعیت زنان در گروههای کردی پ ک ک و پژاک
گروه فرقه ای کردستیز پ ک ک و زیر شاخه های تروریستی آن با اعتبار دهی به جایگاه و منزلت زنان در مقر خود فاحشه خانه های به پا کرده اند ، و این رفتارهای حیوانی را آزادی مشروع زنان می نامند.
بهره کشی جنسی از زنان در گروه های تروریستی پ.ک.ک و پژاک ، پدیده ای زاییده از ماهیت و روابط تشکیلاتی این گروه ها است.
ازدواج در پژاک ممنوع اما داشتن روابط نامشروع مخفی، امری رایج است.
پ.ک.ک و پژاک ادعا می کنند که اعضای آنان نباید ازدواج کنند و یکی از شعارهای اصلی این فرقه توجه خاص به حقوق زنان و احترام به آن می باشد.
به گفته یکی از اعضای کادر سابق پکک و پژاک: در فصل های زمستان بدلیل بارش سنگین برف و مسدود شدن راه ها، تیم های گریلا نمی توانند از مقر های خود بیرون آیند ، بنابراین به ناچار مجبور هستند که تا پایان زمستان در مقرهای خود مستقر شوند .حضور دختران و پسران ۱۸ -۲۵ سال در تیم های گریلای و استقرار شبانه روزی دختران و پسران در یک محیط ،و نبودن موازین و مقررات خاص در این خصوص منجر به بروز فساد اخلاقی و بی بند وباری در این محیط ها می شود.
دختران بسیاری به دلیل تجاوز جنسی اقدام به خودکشی کردند، یکی از مهم ترین خودکشی ها که سبب خفت و ننگ برای پژاک گردید ، خودکشی هوارزنار یکی ازاعضای کوردیناسیون پژاک می باشد.
گروه کردستیز پ.ک.ک و پژاک با اهمیت جلوه نشان دادن جایگاه زن و اعتبار دهی به مقام و منزلت زن بدون استثنا و یا شعار تساوی حقوق زن با مرد، زنان را به بردگان جنسی تبدیل می کنند! دختران زیادی را از کانون خانواده جدا کرده سپس با عنوان محافظان سران خود مثل شورای رهبری در مجاهدین (بخوانید حرمسرای رجوی) انتخاب کرده روابط نامشروعی را بر قرار می کنند. خود کشی دختران جوان در این فرقه نشان از اوج بی بندوباری و فحشا در گروه ها می باشد. که البته سران آن مانع از درز این اطلاعات به بیرون از این گروهها می شود.
ابوبکر البغدادی رهبر گروه تروریستی داعش
سواستفاده جنسی از زنان توسط این گروه بویژه رهبری آن در خاک عراق آنقدر گسترده و وسیع است که اخیرا مقامات سازمان ملل متحد نیز از وضعیت انسانی و سو استفاده جنسی از دختران و زنان عراقی به دلیل حضور گروههای تروریستی داعش در خاک این کشور ابراز نگرانی عمیق کردند.
آنطور که از اسناد و شواهد برمی آید رهبر گروه تروریستی داعش تا کنون چندین همسر اختیار کرده است. یکی از آنها “سجی الدلیمی” است. این زن به همراه سه فرزند خود تا ماه مارس در دمشق بازداشت بوده و سپس در چارچوب توافق تبادل گروگانها با شبه نظامیان معارض و دولت سوریه به لبنان منتقل شده است. اطلاعات اندکی از اعضای خانواده البغدادی در دست است، زیرا این اطلاعات توسط گروه های تروریستی محرمانه نگاه داشته می شود. به گزارش برخی منابع موثق بغدادی علاوه بر چهار همسر، ۱۵ زن و شاید هم بیشتر نیز برای لذت جویی در اختیار دارد.
ایمن الظواهری رهبر کنونی شبکه تروریستی القاعده
رهبر کنونی شبکه تروریستی القاعده دست کم ۴ بار ازدواج کرده است. “عزا” نخستین همسر الظواهری در ابتدا اطلاعی نداشته که همسر پزشکش به شکلی مخفیانه فعالیت تروریستی انجام میدهد. وی بر خلاف خواستهاش با ۴ فرزندش به افغانستان برده می شود و مدتی بعد در اثر یک حمله هوایی کشته میشود.
همسر بعدی الظواهری “امیمه حسن” نام دارد که خود از تندروهاست. وی در سال ۲۰۱۰ با انتشار نامه سرگشاده مدعی شد تمام زنان باید فرزندانشان را در راه اقدامات تروریستی و “عشق به اعتقاد و مرگ” تربیت کنند.
سعید علی الشهری مرد شماره ۲ القاعده
مرد شماره دو شبکه تروریستی القاعده در عربستان، پس از آزادی از زندان گوانتانامو با “وفا” که زنی بیوه بود آشنا شد. وفا افکاری رادیکال داشت که به خاطر آن از همسر نخستش جدا شده بود و دومین همسرش نیز به خاطر عضویت در القاعده و فعالیت تروریستی کشته شده بود. پس از آن که الشهری برای تشکیل القاعده شاخه یمن به این کشور رفت، وفا نیز با وی همراه شد.
سپس نام وفا به عنوان نخستین زن در فهرست تروریست های خطرناک پلیس بین الملل قرار گرفت. وی در سال ۲۰۱۰ از زنان عربستانی خواست به فعالیت های تروریستی در یمن که وی آن را جهادی می نامید بپیوندند. هر چند الشهری در سال ۲۰۱۳ در یمن کشته شده اما همسر وفا همچنان به فعالیت های خود ادامه می دهد.
اسامه بن لادن رهبر پیشین القاعده
رهبر پیشین شبکه تروریستی القاعده در مجموع ۶ همسر داشته است. نام همسر نخست بن لادن که عموزاده وی نیز بوده “نجوا غانم” از شهروندان سوریه است. وی پیش از حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ از همسرش جدا شد و افغانستان را ترک کرد. شاید وی که از ۱۵ سالگی به همسری اسامه ۱۷ ساله در آمده بود، هرگز گمان نمیکرد زندگیاش تا این حد با فعالیت های تروریستی گره بخورد. دومین همسر بن لادن نیز با ادامه فعالیت های تروریستی شوهرش، از وی جدا شد. بن لادن ازدواج ناموفق دیگری نیز با یک زن سودانی در سال ۱۹۹۴ داشت که پس از چند روز به جدایی انجامید.
اما سه همسر دیگر بن لادن تا زمان مرگ وی در سال ۲۰۱۱ در حومه اسلام آباد در کنارش ماندند. آخرین آنها “امل” که نوجوانی بیش نبود در سال ۱۹۹۰ با بن لادن آشنا شد و سالها به عنوان زن تحت تعقیبترین تروریست جهان، زندگی مخفیانه ای را در کنار وی تجربه کرد.
همسران و فرزندان بن لادن یک سال پس از کشته شدن وی توسط نظامیان آمریکایی در پاکستان بازداشت بودند تا این که به عربستان تحویل داده شدند.
مسعود رجوی رهبر گروه تروریستی و فرقه گرای مجاهدین
مریم رجوی:همه ما زنها یک شوهر داریم و او مسعود رجوی است
مسعود رجوی رهبر گروه تروریستی و فرقه گرای مجاهدین است و تاکنون سه بار ازدواج کرده است. اولین همسر وی اشرف ربیعی بود که در ۱۹ بهمن سال ۱۳۶۰ در حمله نیروهای دولتی به مخفیگاهش در تهران کشته شد. همسر دوم وی دختر آقای بنیصدر بود که پس از دوره کوتاهی به طلاق انجامید. سومین همسر وی مریم رجوی است که در سال ۱۳۶۳ بدستور مسعود رجوی از همسر سابقش جدا و به عقد وی درآمد. از سال ۱۳۶۸ به بعد نیز بطور سیستماتیک در تمامی تشکیلات مجاهدین زنان از شوهرانشان جدا گردیدند. فاز تکاملی آن ایجاد طبقه خاص زنان، که با انتخاب رجوی کنار هم قرار میگرفتند با نام شورای رهبری بود. این زنان تحت نظارت مستقیم مریم رجوی مجبور میشدند با مسعود رجوی همبستر شوند. بدین ترتیب مسعود رجوی رهبر گروه، اعتقادات و مناسک فرقه ای را برای بهره برداری جنسی از زنان ایجاد کرد و تحت این پوشش به آنان تجاوز می کرد.
سایر وجوه مشترک فرقه ها:
فرقهها با ایدئولوژی های التقاطی که در اشکال مختلف ظهور پیدا کرده اند، همواره تلخ ترین صحنهها را در تاریخ بشریت آفریده و اکثرا مایه ننگ آن کشور و حتی جهان بوده اند.
بنابراین تمامی فرقه ها بویژه فرقه سیاسی – مذهبی از جمله مجاهدین با کمی تفاوت دارای وجوه مشترک زیادی هستند. ذیلا برخی از آنها آورده میشود.
۱ – این نوع فرقه ها در ابتدا کارشان را با شعارهای مردم پسند و با دفاع از طبقه زحمتکش و فقیر شروع و تحت نام مبارزه با ظلم و ستم ادامه داده که نهایتا کار به مسائل جنسی ختم میشود که در افکار بیمار رهبران چنین فرقه هایی طراحی شده است.
۲ – رهبر فرقه وعده سرزمین موعود با شعار آرمانی میدهد. مثل شعار جامعه بی طبقه توحیدی توسط مجاهدین و کوچ دادن افراد فریب خورده به محلی جدای از اجتماع و جامعه، مثل قرارگاه اشرف. رجوی تلاش میکرد در قلعه اشرف یک نمونه از جامعه بی طبقه توحیدی را راه اندازی کند ولی اینکار نهایتا منجر به بدترین نوع دیکتاتوری و سو استفاده جنسی از ساکنان آن گردید.
۳ – فرقه ها دارای رهبری کاریزما هستند که به کسی پاسخگو نیست و هیچ مرید و یا عضوی حق ندارد در رابطه با رهبر خود شکی به دل راه دهد . رهبر همیشه در حال ارتباط با قوای ماوراء الطبیعه است که در هر فرقه شکل آن متفاوت است و در سازمان مجاهدین رهبر فرقه وصل امام زمان است و دستوراتش را از او میگیرد.
۴ – در تشکیلات فرقه ای دیسیپلین بسیار شدیدی حاکم است و قوانین سرسخت خاص خودش را دارد. فرامین از بالا به پائین داده میشود و همه موظف به اجرای آن هستند. هر گونه تشکل و سازمان کار نیز صرفا در راستای اعمال هرچه تیزتر دستورات رهبری و سرکوب تمام عیار است.
۵ – هرفرقه دارای یک ایدئولوژی التقاتی است و درستی و غلطی هر چیز فقط با نظر رهبر فرقه مشخص میشود.
۶ –زندانی، شکنجه و کشتن اعضاء در صورت تخطی از دستورات، تنها روش مجازات در درون فرقه محسوب میشود.
۷- دارای پشتیبانی قوی مالی بوده که نشاندهنده کسب مال از طرق غیر مشروع است. حال این پول می تواند از دست دولت مردانی که از این فرقه حمایت میکنند بدست آید و خواه از طریق تجارت ها غیر قانونی و پولشویی.
سازمان مجاهدین نیز از این امر مثتنی نیست کمک های مالی صدام و برخی کشورهای غربی و جاسوسی در قبال دریافت پول و امکانات استقراری و ایجاد عرصه های سیاسی برای فعالیت فرقه ، بخشی از این درآمد های هنگفت این فرقه است.
۸– انحراف جنسی رهبران فرقه و سؤاستفاده های جنسی از اعضا و هواداران زن در داخل تشکیلات.
از آنجائیکه خروج از قلعه اشرف بویژه برای زنان تقریبا غیر ممکن بود لذا رجوی با دست باز زنان در بند تشکیلات را مورد آماج وحشیانه ترین و پلید ترین سؤاستفاده های جنسی خود قرار میداد.
۹- راه اندازی دیکتاتوری و نفی هرگونه آزادی عقیده و بیان و اعمال انواع فشارهای روحی و روانی و جسمی به اعضاء
۱۰ – منتسب کردن خود به خدا و ائمه و اینکه نماینده خدا بر روی زمین است و با ائمه و امام زمان در ارتباط است و در ادیان دیگر مثلا ادعای ارتباط با حضرت مسیح را داشته و یا خود را برگزیده خدا بر روی زمین میدانند.
۱۱– قطع ارتباط با دنیای بیرون به هر شکل و عنوان – پدر ،مادر، خواهر، برادر و همسر و فرزندان و ساختن محیطی ایزوله و بدون ارتباط با دنیای خارج.
۱۴- تفسیر دلخواه از آیات قرآنی و یا هر کتاب مقدس دیگر تا راه را برای پیشبرد اهداف خود باز کند.
۱۵ – تلاش برای پیاده کردن جامعه ایده آل خود که بر اساس تفکرات رهبر فرقه شکل میگیرد.
۱۶ – خودسوزی یکی دیگر از ویژگی هایی است که در فرقه ها رایج است و این حاکی از اوج سلطه و مسخ شدگی و اصطلاحاً شستشوی مغزی اعضا در روابط سازمانی است.
این ویژگی در سازمان مجاهدین نیز به شکل پر رنگی وجود دارد و تسلط فکری رهبر فرقه بر اعضاء چنان است که آنها با یک دستور اقدام به خودسوزی میکنند. نمونه اش در جریان دستگیری مریم رجوی در ۳۰ ژوئن ۲۰۰۳ و در مخالفت با حرکت پلیس فرانسه، تعدادی از عناصر مغزشویی شده مجاهدین اقدام به خودسوزی نمودند.
17 – دشمن تراشی، یعنی وجود یک دشمن بیرونی برای افراد عضو فرقه لازم و ضروری است و تمامی رهبران فرقه ها با ایجاد یک دشمن بیرونی برای اعضای فرقه به آنها انگیزه اطاعت از دستورات فرقه را میدهند و حتی همین دشمن بیرونی به رهبر فرقه کمک میکند که به اعضای خاطی مارک وابستگی زده و آنها را شکنجه و یا اعدام کند.
۱۸ – فرقه ها هرگز دنبال آرامش و صلح نیستند حیات آنها در گرو جنگ و خونریزی است حال این جنگ و خونریزی با دشمنی که فرقه برای خودش ساخته باشد و خواه به شکل شکنجه و اعدام اعضای خود فرقه. در هر صورت در صلح و آرامش زیستن در فرقه ها معنایی ندارد.
- نویسنده : یوسف اردلان
- ۹۹/۱۲/۲۳