در سال ۱۴۰۰ سرمایه گذاری عظیمی توسط فرقه تروریستی مجاهدین برای پیشبرد عملیات روانی بر علیه مردم ایران در راستای اهداف آمریکا تعریف و تبیین گردید. بنحویکه وقاحت و دریدگی بیش از حد رهبران فاسد و بدنام مجاهدین در حمایت آشکار از تحریم های آمریکا و فشار حداکثری این کشور بر علیه مردم ایران نیز ناشی از توهم آنان از حضور مجددا ترامپ در کاخ سفید بود تا شاید خواب ها و آرزوهای چند دهساله خود را تحقق بخشند.
اما شکست طرح فشار حداکثری تحریم آمریکا بر علیه ایران در طول ۱۰ سال گذشته که با مقاومت بی نظیر و ستودنی مردم مواجه گردید و بارها توسط مسئولین دولت بایدن به زبان آورده شد شرایطی را فراهم کرد که جست و خیزهای فریبکارانه خبری مجاهدین در فضای مجازی تاثیرات خودش را از دست داد تا پیش از گذشته منفوریت این گروه را به رخ سران گروهک بکشد.
بدین ترتیب فرقه رجوی نه تنها در عرصه تشکیلاتی و با آزمودن انواع و اقسام استراتژی های تولیدی که هم اکنون آویزان شدن رجوی از «ماهی سیاه کوچولو» صمد بهرنگی جدیدترین ورژن آن است، بلکه در کادر عملیات روانی در داخل کشور نیز با اکانت های آلبانی نشین پاسخ خود را از مردم شریف ایران گرفتند.
حال اگر بخواهیم نگاهی گذرا بر عملیات روانی عمده مجاهدین در فضای مجازی بیندازیم می توان از موارد زیر نام برد.
۱ – سیزدهم دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران
سیزدهم دوره انتخابات ریاست جمهوری در ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۰ برگزار گردید که یکی از سرفصل های جدی در تحولات داخل کشور محسوب می شد. از سوی دیگر فرصتی برای مجاهدین بود تا بتوانند با تبلیغات دروغین دودستگی در داخل کشور ایجاد کنند.
دوقطبیسازی کاذب، مثلا طرفدران و مخالفان مذاکره و یا موافقان آزادی و موافقان محدودیت، جزو روشهای تخریب انتخابات توسط مجاهدین در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری ایران محسوب می شود. تا بدینوسیله تردید در مورد صحت نظارت بر انتخابات در ذهن مردم راه یافته و آنان را به هدف غایی شان یعنی تحریم انتخابات از یک سو و ایجاد بحرانی همانند انتخابات سال ۱۳۸۸ از سوی دیگر به بهانه تقلب بر جامعه ایران تحمیل کنند. که عملا هیچ موفقیتی بدست نیاوردند.
۲ – امضای سند همکاری جامع بین ایران و چین
وزیران خارجه ایران و چین روز شنبه، هفتم فروردین برابر با ۲۷ مارس، سند همکاری جامع کشورمان با چین که برای ۲۵ سال تنظیم شده است را در محل وزارت خارجه ایران در تهران امضا کردند.
مجاهدین از فردای امضاء قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین در چندین مطلب بر علیه این قرارداد دست به عملیات روانی زدند. ضمن اینکه این فرقه سعی کرد مواضع ضد این قرارداد از سایر رسانه ها را نیز در سایت های رسمی و غیر رسمی خود انعکاس دهد. مجاهدین در عملیات روانی خود به حربه کهنه و مقایسه این قرارداد با قراردادهایی مانند «گلستان»، «ترکمنچای» وارد شده بود.
۳ – قطعی برق در تابستان ۱۴۰۰
قطعی های مستمر و طولانی برق در تابستان امسال هم یکی از مواردی بود که فرقه رجوی بلافاصله آنرا برای جنگ روانی خود بر علیه مردم بکار گرفت. در ایام قطعی برق فرقه رجوی نزدیک به ۲۰ مرتبه در سایت رسمی خود به قطعی برق در ایران اشاره داشته و آن را به بحران تشبیه کرده است!
۴ – مشکل آب در خوزستان
مشکل آب در خوزستان در تابستان سال گذشته دست آویز دیگری بود تا مجاهدین عملیات روانی خود بر علیه مردم و سپاه پاسدران را شروع کردند. این گروه سعی کرد با نشر اخبار کذب و کشته سازی، افکار عمومی را جریحه دار کنند تا شرایط برای ایجاد آشوب و اغتشاش مثل سال ۱۳۹۸ برای ایادی مزدور و وطن فروش فراهم شود.
به همین دلیل کانال های جعلی منتسب به فرقه رجوی در یک اقدام هماهنگ، شخصی با نام حسین آل ناصر را به عنوان کشته های اعتراضات خوزستان معرفی کردند. در حالی که این شخص کُرد و عضو گروه داعش بوده و چهار سال قبل در سوریه به هلاکت رسیده بود. که در عمل هم موفقیتی بدست نیاوردند.
۵ – ویروس و واکسن کرونا
ویروس کرونا و انتشار آمارهای جعلی از میزان مرگ و میر و مبتلایان به ویروس کرونا از دیگر ابزارهای عملیات روانی مجاهدین بر علیه مردم ایران در سال ۱۴۰۰ بشمار می رود. بنحویکه اطلاعیه های مجاهدین طی سال گذشته لحظه ای قطع نشد و مستمر آماری از میزان میزان مرگ و میر و مبتلایان به کرونا می داد که مرگ ۵۰۰ هزار نفر از جمله دروغ هایی بود که با هدف تاثیر گذاری رسانه ای در این حوزه از زبان رهبر مفقوداالاثر این فرقه در دوم بهمن سال گذشته بیرون آمد.
علیرغم این همه تبلیغات، هیچ رسانه دیگری از جمله سایت های فارسی زبان مثل بی بی سی، و . . . به چنین آمارهای دروغی اشاره نکردند و این حاکی از بی اعتباری ادعاها رسانه ای مجاهدین است.
بنابراین بالا نشان دادن آمار مرگ و میر ومبتلایان به ویروس کرونا در ایران از یک سو و جنگ روانی با شعار واکسن بخرید و سپس واکسن نزنید از سوی دیگر دو روی سکه عملیات روانی مجاهدین با ویروس کرونا در سال ۱۴۰۰ بشمار می رود.
بدین ترتیب مجاهدین سال ۱۴۰۰ را با شعار «واکسن بخرید» شروع و سپس «واکسن نزنید» به پایان بردند.
۶ – سواستفاده از ابزار «نقض حقوق بشر در ایران»
موضوع «نقض حقوق بشر» در ایران همچنان یکی از ابزارهای اصلی عملیات روانی و جنگ نرم رسانه ای مجاهدین بر علیه جمهوری اسلامی ایران بشمار می رود. در سال ۱۴۰۰ هم بویژه بعد از شکست و خروج آمریکا از افغانستان، این گروه به مراتب بیشتر از قبل فعالیت خود در این حوزه را شدت بخشید.
پر واضح است، خروج آمریکا از افغانستان پیام شکست گزینه جنگ و کشورگشایی آمریکا از یک سو و سردرگمی برای کشورها و گروههای تروریستی مثل مجاهدین که با حمایت این کشور سرپا هستند از سوی دیگر دارد.
تشدید عملیات روانی مجاهدین با موضوع «نقض حقوق بشر» در ایران با تضعیف جبهه استکباری غرب بویژه آمریکا در قبال کشورهای منطقه ارتباط مستقیم دارد. و صرفا برای پر کردن حفرهای عمیق مشروعیت و زوال سرمایه اجتماعی این گروه بشمار می رود.
۷ – تلاش برای سواستفاده از تجمع مردم اصفهان بدلیل خشک شدن زاینده رود آبان ۱۴۰۰
صبح روز ۲۸ آبان بستر خشک رودخانه زاینده رود شاهد حضور هزاران نفر از مردم اصفهان بود که نسبت به عدم جریان این رودخانه معترض بودند. در این میان مجاهدین سعی کردند از تجمع مردم سواستفاده کرده و مسیر اعتراضات مسالمت آمیز مردم را به شورش و اغتشاش بکشانند که موفق نشدند.
بعد از شکست فراخوان جعلی به تجمع کشاورزان در روز جمعه پنجم آذر ۱۴۰۰ در بستر زاینده رود و شکست های این گروه برای جمع آوری حمایت های جعلی بین المللی، النهایه به ترفند کثیف شهید سازی دست زده و دست به دامن داعش شدند.
در همین رابطه مجاهدین در تعدادی از کانال های تلگرامی وابسته به این گروه که بدلیل بدنامی با نام های جعلی به خورد مخاطبان داده می شود، سعی کردند با آریه گرفتن عکس یکی از معدومین داعشی وی را با عنوان جعلی احمد رحمتآبادی، از کشتهشدگان اعتراضات اخیر اصفهان، تحت عنوان «شهید آب» معرفی کنند. در حالیکه او ابوایمان الکردی عضو داعش است که سه سال پیش در سوریه به درک واصل شده است!
۸ – حمله سایبری به سیستم سوخت رسانی کشور
اختلال در تحویل سوخت در پمپ بنزین های سراسر کشور در چهارم آبان ۱۴۰۰ که بعدا تائید شد یک حمله سایبری بوده است زمینه را برای عملیات روانی دشمن فراهم ساخت.
رسانه های دشمن با بمباران خبری منفی سعی کردند این حملات را به گرانی دوباره بنزین در ایران توسط دولت ارتباط دهند. تشکیل صف های طولانی در مقابل پمپ بنزین ها و افزایش کرایه اسنپ و تپسی اولین آثار این حمله سایبری بود. که از نظر دشمن باید به تجمعات خیابانی نیز کشیده میشد.
دو روز بعد عوامل فرقه رجوی با هدف ایجاد شکاف در بین صفوف مردم در دروغی آشکار علت از کار افتادن سامانه هوشمند بنزین را به خود دولت نسبت داده و اینکه دولت قصد گران کردن بنزین را داشت.
اما علیرغم تمامی ترفند های بکار گرفته شده از سوی مجاهدین با توجه به هوشیاری مردم و مسئولین این حربه هم کارساز نبود.
۹ – تخریب فضای دعوت رئیس جمهوری از ایرانیان برای سفر به کشور
در ماههای اخیر بود که رئیس جمهور کشورمان گفت: مسئولین ایرانی به میان ایرانیان خارج از کشور بروند. (ما) همه زمینه ها را برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم می کنیم. پیشتر از آن نیز جلسه کارگروههای شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور با حضور حسین امیرعبداللهیان، وزیر مور خارجه کشورمان برگزار شد و او در این جلسه تضمین داد که ایرانیان خارج از کشور، برای ورود به ایران مشکلی نداشته باشند: «اگر مشکلی پیش آمد ما در وزارت خارجه مسئول هستیم.» دولت نسبت به آنها وظایفی دارند. موانع سرمایه گذاری این هموطنان رفع شود.
در این میان رجوی مفلوک که ملاء ایرانیان ساکن در خارج از کشور محیطی برای تبلیغات ضد ایرانی و ضد میهنی این فرقه محسوب می شود شرایط بوجود آمده توسط دولت ایران برای بازگشت ایرانیان به کشور را تاب نیاورد و سراسیمه تلاش کرد با راه اندازی پروپاگاندای رسانه ای فضای بوجود آمده را مسموم و شک و دودلی را به میان ایرانیانی که خواستار بازگشت به میهن هستند ببرد. تا مانع از بازگشت آنان به ایران شود.
۱۰ – تجمع معلمان و فرهنگیان در سطح کشور
از آذرماه ۱۴۰۰ و ماههای بعد از آن تجمعات مختلفی از سوی معلمان کشورمان با موضوع افزایش حقوق در سطح کشور و در شهرهای مختلف برگزار شد.
علیرغم اطلاعیه های مستمر توسط مجاهدین و توئیت ها و پیام های مریم رجوی روباه پیر مجاهدین در فضای مجازی برای معلمین، در عمل نتوانستند اتجمعات مسالمت آمیز معلمان را به اغتشاش بکشانند و شکست خوردند.
البته دلیل این امر هم مشخص است. چرا که معلمان کشورمان بخوبی به ماهیت خشونت طلبی و تروریستی این فرقه آگاه بوده و خود بیشتر از هر قشر دیگری در جامعه ایران زخم های جانسوز این فرقه را به تن داشته اند. و ترور ۱۵۸ معلم در دهه شصت در کارنامه سیاه مجاهدین آنان را به منفورترین فرقه در تاریخ معاصر ایران تبدیل کرده است.
بنابراین نه تنها معلمان کشورمان در دام فریب این فرقه نیفتادند، برعکس با اعتراضات مسالمت آمیز خواسته هایشان را به گوش مسئولین رساندند.
نتیجه اینکه روند تحولات در سال ۱۴۰۰ نشان می دهد شناخت عمیق مردم از ماهیت ضد مردمی و تروریستی مجاهدین که بخوبی طی چهار نسل گذشته منتقل شده است، در مجموع منحنی تاثیرگذاری عملیات روانی فرقه رجوی از طریق فضای مجازی با سوار شدن بر معضلات داخل کشور؛ از جمله مشکلات معیشتی، زیست محیطی و . . . روندی بشدت کاهشی داشته و تبلیغات آنان بر علیه مردم ایران را بی اثر کرده است.
- نویسنده : سعید پارسا
- ۰۱/۰۱/۱۴