دادگاه رسیدگی به جنایتهای فرقه رجوی، بازخوانی تاریخ رنج مردم ایران از تروریستهایی است که از تحریم و خون همین ملت کاسبی کردند.
به گزارش فراق، محسن سیاهکلاه، متهم ردیف بیستم این دادگاه، متولد تهران از اعضای قدیمی سازمان و همبند مسعود رجوی بوده که در سال ۱۳۵۳ پس از کنار زدن شریف واقفی از مرکزیت سازمان بهجای او عضو کادر مرکزی میشود.
در ادامه وی زیر نظر مهدی ابریشمچی و موسی خیابانی مسئول نهاد فنی در بخش نظامی تشکیلات شده و از طراحان انفجارهای ۷ تیر و ۸ شهریور سال ۱۳۶۰ بهشمار میآید که متعاقباً به مقر نفاق در فرانسه و سپس به فرقه در عراق ملحق میشود.
شایان ذکر است نامبرده با یکی از اعضای فرقه بهنام شیوا صادق ازدواج تشکیلاتی کرده است.
دیگر فعالیتها و مسئولیتهای او عبارت است از:
فعال در خانههای تیمی نفاق در سال ۱۳۶۰
از مسئولان عملیاتهای تروریستی موسوم به گردانی در سال ۱۳۶۶
عضو هیئت اجرایی مقر اشرف
عضویت در ستاد حفاظت رجوی
مسئول آتشباری و پشتجبهه نفاق درعملیات تروریستی – نظامی آفتاب
مسئول توپخانه در عملیات تروریستی – نظامی چلچراغ
طراح و سازنده اصلی رادیوهای بیسیمدار
و مسئول بخش شنود فرقه برای جاسوسی و همکاری با رژیم بعث عراق
به گزارش فراق، محسن سیاهکلاه با نام جعلی حسین گلچیان از سرکردگان قدیمی و مزدوران قلم به دست فرقه رجوی می باشد که سالهاست در راستای اهداف این فرقه قلم فرسایی و فعالیت می کند.
البته برادر وی حسین سیاهکلاه نیز سالهاست کنار او برای رجوی مزدوری می کند ولی ما در اینجا نگاهی به کارنامه سیاه محسن وطن فروش داریم. وی فارغ التحصیل رشته مهندسی شیمی بوده و در زمینه انفجار تخصص ویژهای داشت
این خائن یکی از سرکرده های تیم های خرابکاری سال ۱۳۶۰ و یکی از طراحان پشت صحنه ساخت بمب برای انفجار حزب جمهوری اسلامی در آن سال بود.
بر اساس گفته های افرادی که او را می شناختند وی بعدها به خارج از کشور گریخت و در طول دو سه دهه در کمپ اشرف از سران اطلاعاتی، محافظین اصلی و نامحسوس رجوی بود.
از خیانت های دیگر این خائن، مسئولیت بخش شنود در زمان جنگ تحمیلی است. شنود یکی از منابع جاسوسی و کسب اطلاعات برای رژیم صدام حسین بود. آنها شبکه های بی سیمی و مخابراتی ایران را در جبهه های جنگ مانیتور و شنود می کردند.
اعضای سازمان در این بخش، پیام های رمز فرماندهان ارتش و سپاه را به دلیل آشنایی به زبان فارسی و فرهنگ ایرانی، با رمز گشایی کشف می کردند سپس مسئول ستاد اطلاعات، پیام های کشف شده را به مهدی ابریشمچی و بعد در اختیار ارتش صدام حسین قرار می داد.
در سال ۱۳۶۶ مسئولیت این بخش با محسن سیاهکلاه از اعضای مرکزی این فرقه کثیف بود.
به گزارش فراق، وی از مؤثرترین عوامل نفوذی رجوی در فرقه بود و هر کس مورد سوءظن یا شکاکیت رجوی قرار میگرفت (به هر دلیلی که یکی از آنها «زیر بار رجوی نرفتن» بود) بلافاصله محسن سیاه کلاه را به سراغش میفرستاد تا اطلاعات لازم را منتقل کند.
محسن سیاهکلاه که برخی به او فرزانه منش هم میگویند و برادرش حسین از اعضای علنی فرقه در طول سال های ۵۳- ۵۰ بود.
محسن در تشکیلات رده بالاتری و تحت مسئولیت افرادی چون محسن فاضل، محمد یزدانیان، محمد طاهر رحیمی، ناصر جوهری، مجید شریف واقفی و وحید افراخته قرار داشت
وی در سال ۵۱ و در خانه گردی های سال ۵۳ زیر نظر مستقیم بهرام آرام کار می کرد. افرادی مثل حسین (برادرش)، محسن خاموشی، برادران خدایی صفت و آخوندی توسط محسن به فرقه وصل شدند. وی در جریان تغییر ایدئولوژی، جزء نخستین افرادی بود که مارکسیست شد و در پروسه آموزش مارکسیسم به اعضای تحت مسئولیت اش، کارنامه موفقی از خود به جا گذاشت.
کارنامه فعالیتش، به عنوان عضو فعال یک فرقه چریکی شهری، قابل توجه بود. شرکت در پخش همه اعلامیه های فرقه تازمان دستگیری، شرکت دربمب گذاری های فروشگاه فردوسی وسینما پولیدور، شرکت در ربودن چهار دستگاه ماشین تایپ و پلی کپی، شرکت در تهیه قرصهای سیانور، شرکت در ساخت انبارهای اسلحه، مهمات و مدارک در کوه و ساخت یک کارخانه مخفی درون خانه ای دیگر به اتفاق برادرش از جمله اعمال ننگین او بود.
رجوی بر مارکسیست شدن سیاهکلاه سرپوش نهاد و چند مورد ضعف در بازجویی را برایش توجیه کرد و در عوض او را به طور کامل در اختیار گرفت.
بد نیست بدانید که یک شخصیت افسانه ای هم برایش آفرید و او را از یاران مخفی شریف واقفی قلمداد کرد. مجید شریف واقفی یکی از اعضای فرقه رجوی بود که در پی ایستادگی بر مواضع اسلامی خود و نپذیرفتن مواضع جدید و التقاطی برخی رهبران این فرقه به دست سران این گروه تروریستی از جمله حسین سیاهکلاه برادر محسن به طرز فجیع کشته شد.
محسن سیاهکلاه هم اکنون پیر و فرسوده شده اما تنها کاری که می تواند برای فرقه انجام دهد دست به قلم شدن و مزدوری سران جنایتکار فرقه رجوی است.
نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز بهشماره ۲۰۰۲-۴۸۹/۶-A است.
- ۰۲/۱۰/۰۸