قاصد1393

افشاگری و تحلیل و تبیین عملکرد گروهک تروریستی مجاهدین خلق

قاصد1393

افشاگری و تحلیل و تبیین عملکرد گروهک تروریستی مجاهدین خلق

این وبلاگ برآن است چهره واقعی این جریان تروریستی را درسرسپاری به قطب های استعماری جهان ، بطور شفاف به تصویر بکشد ... (مصطفی آزاد)

دوستان و مراجعین محترم وبلاگ ، قابل ذکر هست این وبلاگ درادامه وبلاگ ghased1393.mihanblog.com و به جهت تعطیلی سایت میهن بلاگ ایجاد گردید .

پیوندها
  • ۱
  • ۰
در حال حاضر دو ضلع از مثلث شوم (آمریکا – اسرائیل و عربستان سعودی) در حال گفتگو با ایران هستند آمریکا در وین اتریبش در موضوع برجام با مذاکره غیر مستقیم و هیأت شش نفره عربستان سعودی در بغداد با گفتگوهای مستقیم. ترس مجاهدین از این است که: اگر سرویس اطلاعاتی هر دو کشور حمایت خود از این گروه ترویستی را قطع کنند آنها چه سرنوشتی پیدا خواهند کرد؟

روزنامه الاخبار چاپ بیروت: این ملاقات در حالی انجام شد که تمام پرونده ‌های مورد اختلاف، چه مربوط به روابط دوجانبه و چه پرونده‌ های منطقه ‌ای و در صدر آن یمن و لبنان، روی میز دو طرف قرار داشت. این جلسه بسیار مثبت بوده و از برخی انتظارات فراتر رفته است.

سران فاسد و بدنام مجاهدین هنوز از زیر آوار مذاکرات برجام در وین بیرون نیامده گفتگو میان برخی از مقامات ایرانی و  عربستان سعودی در بغداد خبرساز شد. علیرغم اینکه تعدادی از خبرگزاریهای بین المللی آنرا انعکاس داده و از پیشرفت آن خبر داده اند. سکوت سنگین رسانه ای فرقه تروریستی مجاهدین نشان میدهد که سران این گروه تروریستی تا کجا قافیه را باخته و سردر گمند.

اخیراً روزنامه بریتانیایی فایننشیال تایمز از گفتگوهای مستقیم میان مقامات ارشد ایران و عربستان برای از سرگیری روابط و مصالحه میان دو کشور خبر داد، فایننشیال تایمز همچنین متذکر شده که عراق برای میانجیگری میان دو کشور اقدام کرده است.

فایننشال تایمز به نقل از منابع خود می نویسد، مقامات عالی رتبه عربستان و ایران در حال مذاکره مستقیم با هدف برقراری روابط دیپلماتیک قطع شده از پنج سال پیش هستند.

به گفته این نشریه، این گفتگوها که در روز ۹ آوریل (بیستم فروردین) در بغداد و با وساطت مصطفی کاظمی نخست وزیر عراق انجام شد، اولین گفتگوی سیاسی مهم بین دو کشور از سال ۲۰۱۶ است.

از سوی دیگر آقای دکتر علائدین بروجردی عضو پنج دوره از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و رئیس سابق این کمیسیون در مجلس ایران در زمینه در تاریخ سی ام فروردین به خبرنگار اسپوتنیک در تهران گفته بود : «سیاست جمهوری اسلامی ایران کاملا شفاف و روشن است معتقدیم با همه کشورهای جهان با اولویت همسایگان و کشورهای اسلامی باید بهترین رابطه را داشته باشیم عربستان سعودی نیز از این قاعده خارج نیست . . . اگر جمهوری اسلامی ایران بتواند در پایان دادن به این مشکلات نقشی را ایفا کند و علاقه مندی از طرف درگیر وجود داشته باشد با توجه به سیاست ثابت جمهوری اسلامی ایران از این شرایط استقبال خواهیم کرد هیچ منعی برای مذاکره با عربستان نداریم و این عربستان سعودی است که باید نسبت به وضعیت تاسف بار کنونی خود تصمیم‌گیری کند.» . . . .

به گزارش اسپوتنیک بتاریخ اول اردیبهشت خبرگزاری فرانسه در گزارشی به نقل از منابعی با تأیید دیدار طرف‌ های سعودی و ایرانی در بغداد، هدف از آن را تلاش برای بهبود روابط میان ریاض و تهران اعلام کرد.

طبق این گزارش، یک منبع دولتی عراق تأکید کرده است که ریاست هیأت سعودی را خالد بن علی الحمیدان رئیس اطلاعات سعودی و هیأت ایرانی را نمایندگانی از سوی علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران برعهده داشتند.

روزنامه الاخبار چاپ بیروت هم در این باره نوشت: این ملاقات در حالی انجام شد که تمام پرونده ‌های مورد اختلاف، چه مربوط به روابط دوجانبه و چه پرونده‌ های منطقه ‌ای و در صدر آن یمن و لبنان، روی میز دو طرف قرار داشت. به ادعای الاخبار هیأت سعودی شامل ۶ نفر، از جمله مشاور عالی رتبه امنیتی ولیعهد عربستان و به سرپرستی خالد بن‌ علی الحمیدان، رئیس سازمان اطلاعات عربستان سعودی بود.

در مورد هیأت ایرانی نیز قابل ذکر است که این هیأت ۵ نفره بود و ریاست آن را یک مقام عالی رتبه در ایران برعهده داشت و نمایندگان کلیه نهادهای ایرانی از جمله سپاه پاسداران و نیروی قدس در آن حضور داشتند.

اطلاعات الاخبار حاکی از آن است که این جلسه بسیار مثبت بوده و از برخی انتظارات فراتر رفته است. سعودی ‌ها و ایرانی ‌ها تصمیم گرفتند جلسه دوم را نیز در بغداد برگزار کنند. قرار بر این شد جلسه بعد هفته آینده باشد و در دستور کار بغداد و دو هیأت مذاکره ‌کننده قرار گرفت.

این در حالی است که گفتگوهای وین نیز در موضوع برجام بین آمریکا و ایران بطور غیر مستقیم در جریان است.

حال سوال اساسی اینجاست اگر این گفتگوها به ایجاد روابط جدیدی بین دو کشور ایران و عربستان سعودی بینجامد، چه اتفاقاتی خواهد افتاد.

مسلما برخی اتفاقات می تواند بشرح زیر باشد:

اولا:  قطع کمک سرویس اطلاعاتی عربستان سعودی به گروههای تروریستی ضد ایرانی از جمله مجاهدین و «الاحوازیه» که مسلما در بحث روابط دو جانبه در دستور کار قرار خواهند گرفت.

گردهمایی سالانه مجاهدین، در شهر بورژه در حومه پاریس، در تیرماه ۱۳۹۵ که بیش از هر چیز دیگر تحت الشعاع حضور و سخنان ترکی الفیصل، رئیس پیشین سازمان اطلاعات و امنیت عربستان سعودی (استخبارات) قرار گرفته بود و بنوعی سورپرایز مریم رجوی برای شاخ و شانه کشیدن به مردم ایران به حساب می آمد، حال بهار رویایی سران فاسد و بدنام مجاهدین در حال خزان است. هرچند طی شش سال اخیر و از زمانی که از قلاب سرویس اطلاعاتی عربستان سعودی آویزان شد هیچ غلطی نتوانست بکند.

در این رابطه سکوت رسانه ای این فرقه رجوی نیز معنادار است. فرقه ای که شب و روز در لابلای خبرها پرسه زده و هر خبر ضد ایرانی بویژه در رابطه مذاکرات هسته ای وین را با بزرگنمایی خاص سوژه رسانه ای خود می کند اکنون که ایران و عربستان سعودی در حال گفتگو در بغداد برای ایجاد روابط جدید هستند، همچنان خفقان گرفته است.

چرا که در صورت منتهی شدن این گفتگوها به یک قرارداد دوجانبه دیگر هیچ پشتیبانی اعم از مالی و لجستیکی و رسانی ای از سوی سرویس اطلاعاتی عربستان سعودی از این گروه تروریستی در کار نخواهد بود.

چه بسا سرکرده تروریست این گروه که بهمراه برخی از مسئولین آنهم که به گفته برخی محافل خبری در کشور عربستان سعودی اقامت دارند نیز به ایران مسترد شوند.

دوما:  باید سایت های خبری ضد ایرانی و حمایت های رسانه ای از گروههای تروریستی ضد ایرانی تعطیل شوند، که اگر چنین اتفاقی بیفتد، باید کارمندان آنها مثل شبکه اینترنشنال بروند سر شغل قبلی شان یعنی شستن ظروف و . . .

سوما: این روند می تواند مشکلات تشکیلاتی زیادی برای اعضای سالمند و بیمار مجاهدین مستقر در آلبانی نیز بهمراه داشته باشد و آنان را بیش از پیش سرخورده کرده و منزوی کند. چرا که دیگر دوران  چشم دوختن به سیاست های ضد ایرانی جناح های جنگ طلب آمریکا، شیوخ عربستان و اسرائیل به ایجاد جنگ در ایران و قالب کردن آن به اعضای گرفتار تحت عنوان فریبکارانه «سرنگونی بدست مجاهدین!» کارآیی خود را از دست داده است.

نتیجه اینکه: در حال حاضر دو ضلع از مثلث شوم (آمریکا – اسرائیل و عربستان سعودی) در حال گفتگو با ایران هستند آمریکا در وین اتریبش در موضوع برجام با مذاکره غیر مستقیم و هیأت شش نفره عربستان سعودی در بغداد با گفتگوهای مستقیم. ترس مجاهدین از این است که: اگر سرویس اطلاعاتی هر دو کشور حمایت خود از این گروه ترویستی را قطع کنند آنها چه سرنوشتی پیدا خواهند کرد؟

  • نویسنده : سعید پارسا
  • ۰۰/۰۲/۰۵
  • مصطفی آزاد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی