قاصد1393

افشاگری و تحلیل و تبیین عملکرد گروهک تروریستی مجاهدین خلق

قاصد1393

افشاگری و تحلیل و تبیین عملکرد گروهک تروریستی مجاهدین خلق

این وبلاگ برآن است چهره واقعی این جریان تروریستی را درسرسپاری به قطب های استعماری جهان ، بطور شفاف به تصویر بکشد ... (مصطفی آزاد)

دوستان و مراجعین محترم وبلاگ ، قابل ذکر هست این وبلاگ درادامه وبلاگ ghased1393.mihanblog.com و به جهت تعطیلی سایت میهن بلاگ ایجاد گردید .

پیوندها

۱۱ مطلب در آبان ۱۴۰۲ ثبت شده است

  • ۱
  • ۰

 

مدیر فیلمبرداری «سرهنگ ثریا» گفت: درون فیلم سینمایی«سرهنگ ثریا» یک حس مادرانه و زنانه جریان دارد که به خوبی روایت شده است.

 به گزارش فراق، علیرضا برازنده درباره استقبال از این فیلم در اکران عمومی به ایسنا گفت: «فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» چه در زمان چهل و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر و چه در حال حاضر که اکران عمومی آن آغاز شده است با بازخورد خوبی مواجه بوده است. به هر حال فیلم خاصی است و یک برهه از تاریخ را نشان می‌دهد که بر اساس مستندات تولید شده است.»

او با اشاره به تلاش‌هایی که در زمان ساخت فیلم «سرهنگ ثریا» انجام گرفته شده است افزود: «در زمان ساخت سعی شده رئال بودن آن حفظ شود تا مخاطب بیشتری جذب داستان شوند. عموم کسانی که فیلم را دیده‌اند یا کسانی هستند که از آن زمان اطلاعاتی هر چند اندک داشته‌اند، یا کسانی هستند که به دلیل تبلیغ فیلم کنجکاو شده‌اند تا فیلم را به تماشا بنشینند. هر دو نوع مخاطب هم بعد از دیدن فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» با آن ارتباط برقرار کرده و آن را دوست داشته‌اند.»

برازنده با تاکید بر آنکه درون این فیلم یک حس مادرانه و زنانه جریان دارد که به خوبی روایت شده است گفت: «لیلی عاج به عنوان نویسنده و کارگردان چه به لحاظ قصه و چه به لحاظ پرداخت در این زمینه بسیار کار کرده است. بنابراین فیلم از آن دسته فیلم‌هایی است که به لحاظ احساسی می‌تواند مخاطب را با خود درگیر و همراه ‌کند.»

مدیر فیلمبرداری «سرهنگ ثریا» با بیان آنکه عوامل سازنده آن تمام تلاش خود را کرده‌اند تا این فیلم به بهترین شکل ممکن برای تماشا آماده شود درباره علت استقبال کم از سوی داوران چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر گفت: «هر دوره از جشنواره سلایق خاص خودش را دارد و داوری‌ها نیز بر اساس سلیقه آن طیف از داوران انجام می‌گیرد. برای همین با توجه به آنکه معمولا در جشنواره‌های گوناگون فیلمی بر روی پرده داشته‌ام تجربه به من نشان داده سلیقه داوران در انتخاب فیلم‌های برتر تاثیرگذار است. برای همین در بعضی مواقع در جشنواره‌ای کاری بهتر دیده‌ می‌شود و در بعضی مواقع خیر این اتفاق برای فیلم آنطور که توقع می‌رود رخ نمی‌دهد و دیده نمی‌شود. لذا چون نگاه سلیقه‌ایست نمی‌شود چندان در این زمینه درباره حق یا ناحق بودن انتخاب‌ها صحبت کرد.»

او در همین زمینه افزود: «به هر حال عوامل فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» تمام تلاش خود را در این زمینه کرده‌اند. بسیاری نیز ‌نسبت به آن واکنش‌های خوبی داشته‌اند. قواعد بازی همین است نباید چندان بابت آن خودمان را درگیر کنیم؛ اما از یک جایی به بعد همین که منتقدان و مخاطبان نظرات مثبت خود را درباره آن بیان می‌کنند برای‌مان اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. چون شرایط جشنواره و سلایق داورها نیز قابل احترام است و باید نظرات آنها را نیز پذیرفت.»

برازنده با اشاره به این که کار با لیلی عاج به عنوان کارگردان فیلم اولی تجربه بسیار لذتبخشی بوده و همین امر باعث شده تا همچنان به کارگردان اولی‌ها اعتماد کرده و در پروژه‌هایی که به او پیشنهاد می‌دهند حضور پیدا کند؛ اظهار داشت: «کار کردن با لیلی عاج برای من بسیار لذتبخش بود. چون او به عنوان کارگردان روحیه مشارکت بالایی داشت و این موضوع برای من بسیار خوب و ویژه بود ایشان بابت هر ایده و نظری که داشت گفتگو انجام می‌داد تا به یک دید مشترک برسیم و آن را اجرایی کنیم. برای همین در کل کار خوبی بود و پشت صحنه جالبی داشت.»

وی ادامه داد: «دو ماه فیلمبرداری به دلیل فضا و اتمسفری که می‌خواستیم ایجاد و خلق کنیم با دود و خاک زیادی مواجه بودیم. قرار گرفتن صبح تا شب در طوفان خاک و دود کار ساده‌ای نیست. جایی که کار می‌کردیم سرما و گرما در روند کلی کار تاثیر می‌گذاشت. با وجود آنکه این فیلم به عنوان فیلم اولی لیلی عاج شناخته می‌شود با این وجود آن چیزی که قرار بود اتفاق بیافتد را خانم عاج از قبل تجسم و تخیل کرده بود و برای همین به من خیلی کمک کرد تا بدانم ایشان به عنوان کارگردان از تصاویری که قرار است فیلمبرداری شود چه می‌خواهد.»

او با اشاره به پروداکشن دشوار فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» افزود: «این کار به دلیل پروداکشن خاصی که داشت کار را دشوار کرده بود با این وجود به لحاظ اجرا و طول فیلمبرداری توانستیم به نتایج خوب و قابل قبولی برسیم.»

برازنده با بیان آنکه تاکنون تجربه کار با کارگردان اولی‌های بسیاری داشته است گفت: «من با کارگردان‌های فیلم اولی‌ها بسیاری کار کرده‌ام و بعضا در میان آنها استعدادهای خوب و عالی نیز کشف شده. با توجه به تجربه‌ای که طی این سال‌ها به دست آورده‌ام معتقدم لیلی عاج هم جزو همان کارگردان اولی‌هاست که در درون‌اش استعداد بسیار بالایی نهفته و امیدوارم همچنان به روند فیلمسازی‌های موفق خود ادامه دهد.»

 «سرهنگ ثریا» تازه ترین محصول سینمایی سازمان هنری رسانه‌ای اوج است که از زاویه‌ای متفاوت به حقیقت فرقه تروریستی رجوی می‌پردازد. این فیلم با بازی ژاله صامتی، وحید آقاپور، حمیدرضا محمدی، دیبا زاهدی، شهروز آقاپور و… در حال اکران عمومی است.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰
 

 

فرقه رجوی علی رغم تمام تلاش‌های انجام گرفته و حمایت‌های سرویس امنیتی سوئد، وقتی شکست خود را در پرونده حمید نوری به چشم دید، سناریوی ترور آلخو کوادراس را طراحی کرد و در این ماجرا اعتبار دولت اسپانیا در محک آزمایش قرار گرفته است.

به گزارش فراق، یک منبع آگاه گفت: از ابتدای اعلام خبر دستگیری حبیب اسیود، سرویس امنیتی سوئد دنبال تبادل سرکرده گروهک تروریستی حرکه النضال بود. علی‌رغم تمام تلاش سرویس امنیتی سوئد، جمهوری اسلامی رسما اعلام کرد که سر دادخواهی خون شهروندان بی‌گناه کشور که در عملیات‌های ترویستی به شهادت رسیده‌اند، مذاکره و مبادله‌ای نخواهد داشت.

زمانی که سوئد طی یک برنامه‌ریزی و سناریوی غیرقانونی حمید نوری را در ۱۸ آبان ۱۳۹۸ (نهم نوامبر ۲۰۱۹) به سوئد می‌کشانند و او در بدو ورود به فرودگاه آرلاندا در استکهلم توسط پلیس این کشور بازداشت می‌شود، چندان این پرونده وزن قابل توجهی نداشت؛ اما پس از اینکه در آبان ۱۳۹۹ حبیب فرج‌اله‌چعب ملقب به اسیود سرکرده گروه تروریستی حرکه النضال، علی رغم تحت پوشش بودن کامل سرویس امنیتی سوئد، در ترکیه توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) دستگیر شد، رویکرد دولت سوئد که بخشی از پشتیبانی گروهک‌‌های ترویستی تجزیه طلب کردی و عربی را برعهده دارد در پرونده حمید نوری دچار تغییر جدی شد و برخلاف تمام رویه‌‌های قضائی موجود به طور فاحشی روی به سیاسی کاری آورد.

هزار و ۴۱۶ روز انفرادی، برگزاری جلسه دادگاه در آلبانی، تغییر مسیر پرونده از دست شکات اصلی (ایرج مصداقی) و ورود مستقیم منافقین و تحت اختیار گرفتن پرونده و… تنها نمونه‌ای از اقدامات سیاسی دولت سوئد در این پرونده بود. اما علت اصلی این تغییر رویکرد سوئد چه بود؟

یک منبع آگاه در همین خصوص در گفت‌وگو با فارس علت اصلی این تغییر رویکرد را مرتبط با پرونده حبیب اسیود عنوان کرد.

این منبع آگاه اظهار کرد: از ابتدای اعلام خبر دستگیری حبیب اسیود، سرویس امنیتی سوئد دنبال تبادل سرکرده گروهک تروریستی حرکه النضال بود؛ فردی که سابقه‌ی انجام ده‌ها عملیات تروریستی از جمله «حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح در سال ۹۷، بمب‌گذاری در چندین مرکز اداری همچون فرمانداری اهواز، سازمان مدیریت‌و‌برنامه‌ریزی خوزستان، اداره مسکن‌و‌شهرسازی اهواز، اداره محیط‌زیست اهواز، خطوط انتقال نفت خوزستان و فرمانداری دزفول و آبادان» را در پرونده خود داشت.

وی ادامه داد: علی‌رغم تمام تلاش سرویس امنیتی سوئد و تحرکات سیاسی دولت این کشور، جمهوری اسلامی رسما اعلام کرد که سر دادخواهی خون شهروندان بی‌گناه کشور که در عملیات‌های ترویستی به شهادت رسیده‌اند، مذاکره و مبادله‌ای نخواهد داشت و همین امر باعث انواع شکنجه‌ها و رویکردهایی در تضاد با عرف بین‌الملل و خود رویه قضائی دولت سوئد شده است.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰
 

 

نویسنده کتاب «شبیه دیوارها» ساخت آثار هنری با بهره‌گیری از کتاب‌های خوب را عاملی برای آگاهی ذهن جامعه و نوجوانان دانست و پرده‌برداری از ابعاد جنایات فرقه رجوی را در کتاب «شبیه دیوارها» خواندنی عنوان کرد.

به گزارش فراق، امیرمحمد عباس‌‌نژاد، در نشست خبری نقد و بررسی کتاب «شبیه دیوارها» گفت: کتاب خوب می‌تواند عاملی در جهت روشنگری و توسعه اطلاعات در مورد عملکرد، افکار و ابعاد برنامه‌های منافقان محسوب شود. فیلمسازان نیز می‌توانند در این زمینه با اقتباس از کتاب‌های خوب آثاری جذاب و ارزشمند را به مخاطبان ارائه کنند.

وی ادامه داد: باید توجه داشت که دشمنان همانند برخی از مسئولان ما دست روی دست نمی‌گذارند، بلکه با ابراز نوین و فناوری به دنبال جوانان و نوجوانان ما می‌آیند تا بتوانند بهره لازم را از آنها ببرند. منافقین جنگ هویت را راه‌اندازی کرده و تلاش دارند تا اهداف شوم خود را با استفاده از این روش پیش ببرند.

عباسی‌نژاد در مورد کتاب «شبیه دیوارها» بیان کرد: کتاب «شبیه دیوارها» که خاطرات یکی از آزادگان غیرایرانی جنگ تحمیلی عراق علیه ایران است، به فتنه‌های فرقه رجوی اشاره دارد. شیخ ماجد الحاج سلیمان که طلبه جوانی بود، پس از پیروزی انقلاب برای درس به ایران آمد و با آغاز جنگ تحمیلی به‌سوی جبهه‌ها رفت. وی در دوران اسارت برای کارهای اطلاعاتی به قلب فرقه رجوی نفوذ کرد و بعد از شناسایی و برگرداندن شماری از اسیران اغفال‌شده، به ایران بازگشت.

این نویسنده تاکید کرد: اطلاعاتی که شیخ ماجد کسب کرده بود، ابعاد جدیدتری از افکار و فتنه‌های فرقه رجوی را برملا کرد. این کتاب توسط سید حسن نصرالله مطالعه شد و یک قرآن کریم نیز به‌عنوان هدیه به من داده شد.

وی ادامه داد: شیخ ماجد الحاج سلیمان بیست و هشتم آبان ۱۳۵۹در تپه‌های الله اکبر به سمت حمیدیه و در هویزه، به اسارت نیروهای عراقی درآمد. وی از هم‌سلولی‌های عباس پاک‌نژاد، عظیمی، یحیوی و بوشهری بود که در زندان الرشید نگهداری می‌شدند. شیخ ماجد دیواربه‌دیوار سلول معصومه آباد نگهداری می‌شد و با خانم‌های زندانی توسط پیام‌هایی که با مشت به دیوار (مورس) می‌زدند، هم‌صحبت می‌شد. او از دوستان و همرزمان سید حسن نصرالله بود.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰
 

 

فرقه تروریستی رجوی برای پیشبرد خط رژیم صهیونیستی، تبدیل به سربازی بی‌جیره و مواجب گردیده و همواره در جهت احقاق حقوق صهیونیسم قدم بر می‌دارد.

به گزارش فراق، محمد رضا گلی، عضو انجمن نجات مرکز مازندران در یادداشتی نوشت: فراموش نمی‌کنیم در دوره حیات بنیانگذار سازمان مجاهدین اعضای رده بالای سازمان به فلسطین می‌رفتند و آموزش نظامی می‌دیدند، از آنجایی که در آن زمان سازمان با شعار ضد امپریالیستی و صهیونیستی با ایادی آنان در داخل (شاه) مبارزه می‌کرد، طبعا رابطه بین یاسر عرفات با بنیانگذاران سازمان بسیار نزدیک بود. رهبران سازمان به این نتیجه رسیده بودند که در کنار آموزش های ایدئولوژیک، حالا تناقض را بنگرید این سازمان به رهبری رجوی به جایی رسید که با سرسخت ترین جناح دست راستی آمریکا ارتباط دارد و برای آنان در اشرف ۳ آلبانی فرش قرمز پهن می کند. در واقع ابزاری شدند در دست آمریکایی ها و صهیونیسم.

در شرایط حاضر می بینیم رجوی دست به دامن آمریکا می شود که با ایران به قول خودش مماشات نکند و همواره با دشمنان ایران مشغول زد و بند است تا بتواند حکومت ایران را ساقط کند. مخصوصاً بعد از سرنگونی صدام عملا راهبرد سازمان مجاهدین تغییر کرد و همسو با خط آمریکا شد و به صورت پنهانی با اسرائیلی ها در ارتباط است و در جبهه اسرائیل در کمال تعجب علیه مبارزین فلسطینی قدم بر می دارند. در شرایط کنونی در حالی که تمام دنیا قتل عام فلسطینی ها را محکوم کردند و بیش از ۱۰ هزار نفر از زن و مرد و بیش از سه هزار کودک در بمباران های اسرائیل کشته شدند، مریم رجوی حتی در رسانه هایش کوچکترین خبری را در حمایت از مردم غزه و محکومیت اسرائیل بچه کش منتشر نکرده و انعکاس نمی دهد.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

 

 

 

علی زمانی، عضو نجات یافته از فرقه رجوی گفت: سازمان مجاهدین خلق همه چیز را کنترل می‌کند؛ فشار روانی سخت ترین قسمت کار بود. من خوشحالم که توانستم بعد از ۲۰ سال فرار کنم.

به گزارش فراق، زمانی روز شنبه ۲۰ آبان ماه در گفت و گو با شبکه تلویزیونی «News24» آلبانی در محل دفتر انجمن نجات شعبه آلبانی، اظهار داشت: در ابتدا با این تصور که مسیر ما در کنار این سازمان به سمت اروپا یا آمریکا است به مجاهدین خلق پیوستم، اما خیلی زود متوجه شدم که این وعده درست نبود. من با همسر و دو فرزندم وارد سازمان مجاهدین خلق شدیم، آنها ما را مجبور به جدایی از هم کردند زیرا برای آنها خانواده معنی نداشت، مردها و زن ها را جدا زندگی می کردند. ۲۰ سال فقط از دور پسرم را تماشا کردم و هرگز نتوانستم در داخل کمپ با او صحبت کنم، در حالی که بعد از ورود به کمپ دیگر همسر سابقم را ندیدم. او هنوز در آنجاست.

شبکه تلویزیونی اخبار ۲۴ یکی از پربیننده ترین شبکه های تلویزیونی در آلبانی است.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰
 

 

به دنبال انتشار خبری دقیق مبنی بر این که مسعود رجوی سه سل قبل در سال ۱۳۹۹ بر اثر بیماری و سکته قلبی مرده است، فرقه رجوی در پیام صوتی اخیر، این خبر را تلویحا تأیید کرد.

به گزارش فراق، پس از انتشار گسترده خبر مرگ مسعود داخل مقر «اشرف ۳» و درخواست‌های عمومی در خصوص انتشار پیام صوتی از طرف مسعود رجوی، کاهنان معبد رجوی بند را آب داده و چون نتوانستند از موش در گور خوابیده پیامی بیرون بکشند، خودشان با تقلید صدای موش فقید، پیامی تمسخر آمیز بیرون دادند. 

البته محتوای این پیام آن قدر مضحک بوده که ارزش پرداختن ندارد اما به جهت خالی نبودن از لطف، تیتروار به مواردی اشاره می‌شود:

در بخش هایی از پیام صوتی منتسب به مسعود رجوی به تاریخ ۱۵ آبان ماه، آمده است: «ایران از جنگ با آمریکا و جنگ رو در رو با اسراییل زیان می‌کند…. اکنون زمان وصول قیمت است…. زمان فراخواندن به سرنگونی است….»

باید به این کاهنان جلبک مغز معبد رجوی گفت، در خیال خام هستید تا مثلا به زعم خودتان ایران را تحریک به جنگ کنید! فکر می‌کنید مخاطبانتان هم مثل خودتان فسیل هستند؛ بدبخت‌های روزگار الان دنیا جرأت جنگ رو در رو با ایران را ندارد. شیر مردان و شیر زنان این دیار خوب بلدند دندان بشکنند، این را اربابانتان به خوبی می‌دانند. این را هم بدانید اصلا لازم نیست ایران با کسی وارد جنگ شود به وقتش خواهید دید آخرین دستاویزهایتان چگونه به درک واصل خواهند شد. مطمئن باشید وعده حق همین است. شماها و ظالمین نابود شدنی هستید.

البته ببخشید از بحث اصلی خارج نشویم. هدف از این وجیزه یک جمله بود؛ از مسعود رجوی کور و پابریده رونمایی تصویری کنید منتظریم.

محمدجواد نوع پرور

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

مراسم افتتاحیه فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» با حضور عوامل این فیلم در پردیس سینمایی «هدیش» تهران برگزار و شبی ماندگار برای حاضرین ثبت شد.

به گزارش فراق، در این مراسم که روز پنجشنبه ۱۱ آبان ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۷:۳۰ آغاز شد، لیلی عاج، کارگردان، ژاله صامتی بازیگر نقش سرهنگ ثریا، وحید آقاپور، بازیگر و مادر ثریا عبداللهی هر کدام درباره تجربیات خود از این فیلم صحبت کردند.

ژاله صامتی، لیلی عاج و ثریا عبداللهی در مراسم افتتاحیه نمایش فیلم «سرهنگ ثریا »

 

خلاصه فیلم سرهنگ ثریا

ماجرای این فیلم داستان مادری است که فرزندش توسط فرقه رجوی ربوده شده به پادگان اشرف رفته است و مادر تلاش خود را برای آزادی فرزندش از دست این فرقه تروریستی انجام می‌دهد.

سرهنگ ثریا در جشنواره فجر چهل‌ویکم

این فیلم در جشنواره فجر چهل‌ویکم برنده دیپلم افتخار بهترین فیلم اول شد و سیمرغ بلورین گوهرشاد (جایزه ویژه وزیر ارشاد) را از آن خود کرد، همچنین ژاله صامتی با این فیلم نامزد دریافت سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن و بهزاد عبدی، نامزد دریافت سیمرغ بهترین موسیقی متن شد.

بازیگران فیلم سرهنگ ثریا

  • ژاله صامتی
  • حمیدرضا محمدی
  • وحید آقاپور
  • دیبا زاهدی
  • سلیمه رنگزن
  • شهروز آقایی‌پور
  • مجید نظیمی‌آرانی
  • منیره حسین‌زاده
  • مجید پتکی

مروری بر کارنامه کارگردان «سرهنگ ثریا»

لیلی عاج متولد ۱۳۵۷ است؛ نمایشنامه‌نویس و کارگردانی که مدرک کارشناسی ارشد در رشته ادبیات نمایشی دارد و دوره فیلمسازی را در انجمن سینمای جوانان گذرانده است‌؛ عاج از نویسندگی تا دستیاری در تئاتر را تجربه کرده است تا به کارگردانی برسد. تولید اثر در حوزه فیلم کوتاه و تلویزیون را هم باید به فهرست تجربیاتش اضافه کرد. فیلم‌های کوتاهی همچون «پاییز»، «همین»، «هه‌ره وس»، «زن خط تیره مرد» و «هرچه تو را به یاد من بیندازد زیباست» از جمله آثار اوست. لیلی عاج در تلویزیون هم در قالب نویسنده و کارگردان، مدیر تولید و دستیار تهیه فعالیت کرده و فیلم «لونه شغال» را هم نویسندگی کرده است. حالا در کنار همه این تجربیات، فیلم سرهنگ ثریا اولین تجربه فیلم‌سازی عاج محسوب می‌شود.

چند نکته درباره فیلم

  • حضور ژاله صامتی در قامت یکی از مادرانی که فرزندش درگیر فرقه رجوی شده است، از جذابیت‌های این فیلم است.
  • هنگام اکران فیلم در پردیس هدیش مادران فرزندانی که در پادگان اشرف گرفتار فرقه رجوی شدند، حضور داشتند.
  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰
  • 01
 

 

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» گفت: تماشای «سرهنگ ثریا» کمک می‌کند تا مخاطب‌های فیلم مقداری با ماهیت واقعی سازمان مجاهدین خلق آشنایی بیشتری پیدا کنند و متوجه شوند با ورود به این گروهک‌ها وارد چه عرصه‌ای می‌شوند و احتمال دارد چه پیامدهایی برای‌شان داشته باشد.

به گزارش فراق، جلیل شعبانی تهیه‌کننده فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» به کارگردانی لیلی عاج که از امروز چهارشنبه دهم آبان روانه پرده سینماها می‌شود در این باره به خبرگزاری مهر گفت: امیدوارم برای «سرهنگ ثریا» اتفاقات خوبی پیش رو باشد و مخاطبان همانند کسانی که موفق شدند این فیلم سینمایی را در چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر تماشا کنند و از آن احساس رضایت داشتند این حس رضایت را به دست آورند. همچنین امیدوارم در طول اکران عمومی، فیلم بتواند مخاطب‌های خودش را پیدا کند و به تعداد مخاطبان آن نیز روز به روز اضافه شود.

وی با اشاره به درون‌مایه «سرهنگ ثریا» اظهار کرد: ماهیت درونی این فیلم سینمایی دارای ۲ جنبه است. یک جنبه آن همان داستان‌پردازی است که به نظر من قصه بسیار جذابی دارد و اگر کسی علاقه‌مند به چنین موضوعاتی نباشد هم باز به دلیل پرداخت خوب قصه جذب آن خواهد شد و به تماشای فیلم تا پایان آن خواهد نشست و لذت خواهد برد. جنبه دوم این فیلم سینمایی بخش آموزنده آن برای اقشار مختلف جامعه است. به طوری که اگر درگیر ماجراهایی به این شکل بشوند و با چنین فرقه‌هایی مواجه شوند، متوجه خواهند شد با چه مشکلاتی درگیر می‌شوند. چون بنده بر این عقیده هستم فرقه‌هایی چون سازمان مجاهدین خلق (فرقه رجوی) همچنان در حال فعالیت برای جذب نیرو هستند.

شعبانی با اشاره به لزوم حمایت از فیلم‌های استراتژیک بیان کرد: امید دارم در شرایطی که سینماها را فیلم‌های کمدی می‌گرداند و برای همین هم فیلم‌های سینمایی اصطلاحاً سرگرم‌کننده بیشتر از گذشته مورد توجه بوده و در حال اکران در سینماهای گوناگون هستند، فیلم‌های سینمایی مانند «سرهنگ ثریا» که موضوع کمدی ندارد نیز مورد توجه قرار گیرد و سانس‌ها و سینماهای خوبی در اختیار چنین فیلم‌هایی نیز قرار بگیرد تا آنها نیز فرصت دیده شدن و رقابت را پیدا کنند.

«سرهنگ ثریا» نیازمند توجه سینماداران است

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» همچنین گفت: فیلم‌های سینمایی که موضوع کمدی ندارند، نیازمند توجه سینماداران برای اختصاص سانس‌ها هستند. البته عوامل سازنده هم باید برای معرفی این دست فیلم‌ها تلاش کنند. از سوی دیگر مسئولان و دست‌اندرکاران باید به این نوع فیلم‌ها نیز توجه ویژه‌ای داشته باشند تا سینماداران برای در اختیار قرار دادن سالن‌ها و سانس‌های طلایی‌شان انگیزه پیدا کنند.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

تازه ترین جزئیات آخرین روزهای مسعود رجوی قبل از مرگ

مسعود رجوی درحالی در سال ۱۳۹۹ مُرده است که پیش از آن به‌دلیل پیشرفت بیماری دیابت مجبور به قطع پا شده و بینایی خود را نیز از دست داده بود.

 

به گزارش تابناک؛ برخی منابع خبری اعلام کردند، مسعود رجوی 3 سال قبل در سال 1399 بر اثر بیماری و سکته قلبی مرده است.

بنا براین گزارش، مسعود رجوی پس از حمله آمریکا به عراق در یکی از عملیات‌های نیروهای آمریکایی از ناحیه پا و صورت دچار جراحت شدید می‌شود و به همین خاطر از حضور در انظار عمومی اجتناب می‌کرده است. او پس از مدتی به‌دلیل وضعیت نامناسبی که برای اختفا در کشور اردن (پس از فرار از عراق) داشت، به بیماری قند و فشار خون مبتلا شده بود و ترس ناشی از افشای محل اختفای او، مانع از درمان بیماری‌اش در مراکز درمانی شده بود. با تشدید بیماری دیابت، مسعود رجوی بینایی خود را نیز از دست می‌دهد و یکی از پاهای او هم قطع می‌شود.

 

در اوایل دهه 90، به‌دنبال تلاش منافقین برای فرار از عراق (به‌دلیل فشارهای متعدد نیروهای مردمی عراق و حملات ایران به مقر اشرف)، منافقین برای خروج از عراق و انتقال به آلبانی، نیازمند خروج از لیست تروریستی وزارت خارجه آمریکا و انگلیس بودند و یکی از شروط آمریکا برای خروج از لیست تروریستی، عدم حضور مسعود رجوی در هر برنامه، دیدار، ملاقات و حتی نشر تصویر او (همان‌طور که از سال 81 صورت گرفت) بود.

 

علاوه بر این، نماینده آمریکا در ملاقاتی محرمانه با سران این گروهک، تحت‌الحفظ بودن مسعود رجوی ذیل دستگاه امنیتی آمریکا را با توجه به سابقه منافقین در عدم‌تعهد به توافقات، طرح و به‌عنوان شرط الزامی این خروج عنوان می‌کند و رسماً به آنها گفته می‌شود که تمام مناسبات سازمان مجاهدین خلق باید از کانال مریم رجوی دنبال و مدیریت شود.

سران منافقین با توجه به شرایط به‌شدت بحرانی خود در عراق ـ یکی از طرح‌های آمریکا، تقسیم کردن حضور منافقین در چند کشور آسیایی، آفریقایی و اروپایی بود ـ شروط آمریکا برای حضور متمرکز در یک کشور اروپایی را قبول می‌کنند و در نهایت به این شرط تن می‌دهند.

مسعود رجوی تا آخرین لحظات زندگی (که در سال 1399 بر اثر سکته قلبی می‌میرد) در اختیار و تحت حفاظت نیروهای آمریکایی در منطقه‌ای نامعلوم بوده است که برخی اسناد مکان اختفای وی را کشور آمریکا می‌دانند.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

 

 

در روزهای اخیر انتشار تصویری از مزدور فرقه رجوی در کنار خواهر و برادرش خبرساز شد.

پایگاه خبری-تحلیلی فراق به منظور افشاگری از ماهیت این عضو فرقه تروریستی رجوی نگاهی به سوابق وی داشته است:

اکبر معینی‌کربکندی با اسم مستعار مهدی (سمت راست تصویر) از اعضای قدیمی بخش امنیت و اطلاعات فرقه است و سالهاست به شغل وطن فروشی و خیانت به کشورش اشتغال دارد.

می‌توان گفت سیستم اطلاعات فرقه یکی از کثیف‌ترین و خیانت‌بارترین سیستم‌های جاسوسی است چرا که اعضای آن اساس کارشان بر جمع آوری اطلاعات به هر طریق از کشور خویش و سپس در اختیار گذاشتن آن به دشمن است.

در گذشته بخش اطلاعات فرقه رجوی با صرف هزینه انبوه و به کارگیری منابع محلی و حتی سوءاستفاده از بستگان ناآگاه، اطلاعات جمع آوری شده را در اختیار استخبارات دولت صدام قرار و همچنین هزاران برگ اطلاعات مستند و غیر مستند را تحویل نیروهای آمریکایی می داد.

برای نمونه پس از سقوط صدام و گسترش روابط تجاری و سیاسی بین ایران و عراق سیستم فرقه اقدام به جمع آوری ۳۰ هزار اسامی و مشخصات افرادی که از ایران به عراق تردد داشتند نمود و آنها را به افسران آمریکایی تقدیم کرد.

درکنار خیانت های متنوع فرقه، دهه ۸۰ فرصتی بود که دوباره برای جذب و فریب نیرو از ایران عمل کنند. هدف شماره یک، فریب و کشاندن بستگان و فامیل اعضای حاضر در اشرف بود.

اکبرمعینی که قدیمی و با سابقه فعالیت از زمان شاه بود با همین ترفتد نیم دوجین از بستگان خود را فریب داد و به کمپ «اشرف» با این توهم که شاید مقرب درگاه رجوی شود، کشاند.  

خواهر، برادر، دو خواهرزاده نوجوان ۱۳ و۱۴ ساله و تعدادی از بستگانش راهی سراب فرقه شدند.

در عکس ضمیمه خواهر (سمیه) و برادرش (اصغر) در نمایی از روزگار بی خبری و فریب مشاهده می شوند.

  • مصطفی آزاد