قاصد1393

افشاگری و تحلیل و تبیین عملکرد گروهک تروریستی مجاهدین خلق

قاصد1393

افشاگری و تحلیل و تبیین عملکرد گروهک تروریستی مجاهدین خلق

این وبلاگ برآن است چهره واقعی این جریان تروریستی را درسرسپاری به قطب های استعماری جهان ، بطور شفاف به تصویر بکشد ... (مصطفی آزاد)

دوستان و مراجعین محترم وبلاگ ، قابل ذکر هست این وبلاگ درادامه وبلاگ ghased1393.mihanblog.com و به جهت تعطیلی سایت میهن بلاگ ایجاد گردید .

پیوندها

۲۷ مطلب در مرداد ۱۴۰۳ ثبت شده است

  • ۱
  • ۰
253 22

 

نویسنده کتاب «جاسوس بازی» جاسوسی از کشور برای تامین منافع دشمنان مردم را نقض صریح حقوق انسانی و مخالف با باور‌ها و اعتقادات آنچه با عنوان «ارتش آزادی بخش» از آن یاد می‌کنند، دانست.

به گزارش فراق، حمید داوودآبادی در گفت‌وگو با میزان درباره کتاب «جاسوس بازی» گفت: این اثر به داستان‌های واقعی از زندگی افرادی پرداخته که با انگیزه‌های متفاوت دست به جاسوسی زدند و کشور خود و اطلاعاتش را به بیگانگان فروختند. این مجموعه‌ای چند جلدی بوده و در جلد ۱ و ۲ آن در مورد جاسوسانی که در قالب نفوذی دست به خیانت به ملت ایران زدند و نتایج آن ۱۷هزار شهیدی بود در تاریخ به عنوان عملکرد فرقه جنایتکار منافقان ثبت شده است.

وی در مورد شیوه نگارش کتاب «جاسوس بازی» بیان کرد: آثار کاملاً بر اساس مستندات تدوین شده و با قلم روایی، اما بسیار روان نوشته شده تا همه گروه‌های سنی خصوصاً جوانان بتوانند با مطالعه آن اطلاعات ارزشمندی در مورد بخش‌هایی از تاریخ کسب کنند. در هر جلد از این کتاب زندگی حدود ۱۵ نفر از جاسوسان از کودکی تا انتهای زندگی مورد بررسی قرار گرفته شده است.

داوودآبادی به متفاوت بودن کتاب «جاسوس بازی» اشاره و تصریح کرد: این مجموعه اطلاعاتی در مورد افرادی است که به اسم خدمت در این مملکت زندگی می‌کردند و در نهایت خیانتی کرده و فرار کردند و یا اعدام شدند. این کتاب را نوشتم تا بتوانم با ثبت اطلاعات به سرنوشت خیانتکاران پرداخته و آنان را به عنوان درس عبرتی در تاریخ درج کنم و در عین حال به تمام کسانی که از خیانت‌های منافقین اطلاعی ندارند و عموما از نسل جوان هستند، آگاهی‌رسانی کنم. جنایات بی‌شمار گروهک منافقین پس از سال‌ها برای برخی به فراموشی سپرده شده و مطالعه کتاب یادآوری خوبی در این زمینه است.

وی پیام این مجموعه کتاب‌های «جاسوس بازی» را مورد بررسی قرار داد و افزود: این کتاب‌ها تذکر می‌دهد که دشمن درونی بیشتر از دشمن خارجی برای مردم و جامعه خطرناک است. «جاسوس بازی» راوی ماجرایی واقعی و تلخ از خیانت‌های داخلی است که مطالعه آن سبب تفکر و تامل بیشتر مخاطب می‌شود، در عین حال سرنوشت شوم کسانی را مطرح می‌کند که به هر دلیل و انگیزه‌ای به ملت، کشور و خانواده خود خیانت کردند تا بتوانند به دشمن خدمت کنند.

این نویسنده بیان کرد: شاید جاسوسان برای این عمل خائنانه خود توجیه داشته باشند، ولی هیچ چیز دلیل نمی‌شود. انسان برای خدمت به دشمن به هموطن خود خیانت کرده و آنان را به پای دشمنان و اشغالگران قربانی کند. فرقه جنایتکار منافقین همان افرادی هستند که با شعار ارتش آزادی‌بخش پا به میدان می‌گذارند و در نهایت ملت خود را قربانی می‌کنند. اگر نگاهی به تاریخ اروپا داشته باشیم، ارتش آزادی‌بخش فرانسه، هیچگاه فرانسویان را نکشت بلکه او در مقابل آلمان ایستادگی کرد، اما آنچه منافقین از آن با عنوان ارتش آزادی‌بخش یاد می‌کنند، چیزی جز خیانت به ملت و کشورشان نیست.

داوودآبادی در مورد فرقه جنایتکار رجوی گفت: آنان با اسم حقوق بشر پا به میدان می‌گذارند، اما عملکردشان هیچ شباهتی به احترام و نگاه انسانی و حقوق بشری ندارد، نسل امروز باید بداند که انقلاب اسلامی برای رسیدن به این مرحله چه خطراتی را پشت سر گذاشته است و چه کسانی به دنبال آسیب رساندن به مردم و جامعه انقلاب اسلامی بودند.

وی تاکید کرد: کتاب «جاسوس بازی» یک آسیب‌شناسی است و درس‌های بزرگی را برای مخاطب به همراه دارد، زیرا سرنوشت‌های گوناگونی از جاسوسان خصوصاً گروهک جنایتکار منافقین را مطرح می‌کند. در این کتاب در مورد، کسانی که در لباس یک رزمنده یا سپاهی وارد شدند و هدف آنان خیانت به ملت بود، صحبت شده است. آنان حتی در هشت سال دفاع مقدس نیز ثابت کردند که هیچ گونه اعتقادی به حمایت از جامعه و مردم ندارند، این نکته‌ای است که جامعه نوجوان و جوان باید از آن آگاه شود.

این نویسنده به عاقبت جاسوسان اشاره و اظهار کرد: بررسی در سیر زندگی هر کدام از جاسوسان نشان داد هیچ یک از آن‌ها، عاقبت خوبی نداشتند و خوشبختی را هیچگاه لمس نکردند. فرقه جنایتکار منافقین در اواسط عملیات والفجر با ارائه اطلاعات و دشمن (رژیم بعث عراق) سبب شدند تا تلفات سنگینی به جبهه ایران وارد شود و تعداد زیادی از رزمندگان به شهادت رسیدند. این جاسوسان، حتی در زمان موشک باران سال‌های ۶۰ روی پشت بام برخی از منازل مستقر می‌شدند و گرای دقیق به دشمن می‌دادند. این امر در فیلمی که خودشان گرفته و با افتخار از عملکردشان آن را بارگذاری کردند، قابل مشاهده است.

داوودآبادی به فیلم «ماجرای نیمروز» اشاره و تاکید کرد: نوشتن را با مقاله‌ای که به صورت پژوهشی در مورد فردی با عنوان عباس زریباف به عنوان یک جاسوس از فرقه جنایتکار منافقین بود، شروع کردم. در ادامه این مقاله به کتابی که فیلمنامه «ماجرای نیمروز» از آن ساخته شده، بدل شد. ماجرای خیانت‌های بسیار بزرگ زریباف به دست آمده که بخشی از آن در این فیلم به نمایش گذاشته شد.

وی درباره کتاب «جاسوس بازی» تصریح کرد: این اثر دارای روایت‌های مختلف از چندین جاسوس است، بنابراین می‌تواند هر یک از این روایت‌ها را به سوژه‌ای مناسب برای ساخت آثار فرهنگی و سینمایی خوب تبدیل کرد.

کتاب «جاسوس بازی» به زندگی آدم‌هایی آشنا می‌پردازد که با انگیزه‌های مختلف دست به کار جاسوسی زدند. آنان اطلاعات و مسائل و مطالب مهم کشور را به بیگانگان اطلاع دادند. به طوری که در نهایت و برای جبران خسارت‌هایی که آن‌ها وارد کرده بودند، جان‌های بسیاری فدا شدند. خون بیگناهان زیادی ریخته شد و مردم زیادی مجبور شدند تا از خودشان بگذرند تا کشورشان، ایران، سرفراز باقی بماند.

انتهای پیام

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

دادگاه رسیدگی به جنایت‌های فرقه رجوی، بازخوانی تاریخ رنج مردم ایران از تروریست‌هایی است که از تحریم و خون همین ملت کاسبی کردند.

rezaei.monafeg

 

به گزارش فراق، ابوالقاسم رضایی فرزند خلیل اله متهم ردیف ۲۴ این دادگاه، قبل از انقلاب، به سازمان ملحق شده و در همین راستا با سعیده شاهرخی، ازدواج تشکیلاتی می‌کند و مدتی بعد نیز همراه با همسرش، به صورت غیر قانونی از ایران خارج می‌شود.

از جمله فعالیت‌ها و مسئولیت‌های وی عبارت است از:

– عضو بخش به اصطلاح روابط خارجی و اطلاعات نظامی تشکیلات در سال ۱۳۵۸

– مسئول بخش ارتباط گیری با سایر گروه‌های معاند و ضد انقلاب در سال ۱۳۶۰

– فعالیت در خانه‌های تیمی به صورت مخفی تا سال ۱۳۶۳

– حضور در آمریکا با هدف فراهم نمودن شرایط نزدیکی نفاق به مقامات آمریکایی در سال ۱۳۶۳

– مسئول شاخه‌ نظامی فرقه تروریستی رجوی در عراق در سال ۱۳۶۵

– شرکت در عملیات تروریستی- نظامی فروغ جاویدان به عنوان مسئول تیم نظامی

نامبرده در حال حاضر از کادر‌های مهم فرقه در بخش تامین مالی تروریسم و همچنین قسمت به اصطلاح سیاسی نفاق در کشور آلبانی است.

وی تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۹۱/۶-۲۰۰۲ است.

انتهای پیام

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰
 
فرقه تروریستی مجاهدین در لباس انقلابیون در ماموریتی علیه رئیس جمهور منتخب

 

اکانت های جعلی که به اسم کانال ها و صفحات حزب اللهی ها و نیروهای انقلاب فعالیت می کنند ولی در واقع، مبدأ آنها آلبانی و فرقه تروریستی مجاهدین و نیز اسرائیل است. ماموریت ویژه آنها این است که به عنوان بچه حزب اللهی ها، شایعه و دروغ بسازند و تحلیل های به ظاهر انقلابی ارائه دهند و با تندترین ادبیات به مخاطبان قالب کنند.

از آغاز انتخابات ریاست جمهوری تا مشخص شدن رئیس جمهور منتخب و از انتخاب وزرا تا معرفی آنان به مجلس شورای اسلامی ،  فرقه تروریستی مجاهدین بعنوان یکی از عوامل عملیات روانی  سرویس اطلاعاتی موساد بر علیه ایران همچنان درحال فرافکنی و جعل اخبار با هدف ایجاد دو قطبی در جامعه و تضعیف جایگاه رئیس جمهور منتخت، دکتر مسعود پزشکیان است.

چند عکس و فیلم از مردی که ریش دارد را پشت هم گذاشته اند: در یکی از عکس‌ها کنار یک فرد روحانی ایستاده، در فیلمی دیگر در یک جلسه اداری است و در ویدئوی بعدی، دارد ساعت و خودروی لاکچری اش را به رخ می‌کشد و سپس او را در جمع چند دختر جوان در یک پارتی شبانه می‌بینیم و در تصویر بعدی، جام‌های شراب را به هم می‌زنند و…

کانالی که این‌ها را منتشر کرده زیرش نوشته: «این هم محسن پاک نژاد وزیر پیشنهادی پزشکیان برای وزارت نفت» و سپس پرسیده: معلوم نیست این ظریف آمریکایی چه خوابی برای آینده نظام و انقلاب دیده که این افراد را به پزشکیان قالب کرده است!

پست موبایل به موبایل می‌چرخد و کمتر کسی به خود زحمت می‌دهد که نام محسن پاک نژاد را سرچ کند و ببیند که شخص داخل عکس و فیلم ها، اصلاً او نیست و لابد خیلی‌ها هم باور می‌کنند!

 اکانت‌های جعلی که به اسم کانال‌ها و صفحات حزب اللهی‌ها و نیرو‌های انقلاب فعالیت می‌کنند، ولی در واقع، مبدأ آن‌ها آلبانی و فرقه تروریستی مجاهدین و نیز اسرائیل است. ماموریت ویژه آن‌ها این است که به عنوان بچه حزب اللهی ها، شایعه و دروغ بسازند و تحلیل‌های به ظاهر انقلابی ارائه دهند و با تندترین ادبیات به مخاطبان قالب کنند.

بسیاری از مخاطبان نیز به هوای این که این پست‌ها از سوی دلسوزان نظام منتشر شده، یا آن‌ها را بازنشر می‌کنند و یا خطی که توسط آنان داده شده را دنبال و تقویت می‌کنند. به این ترتیب، بخشی از حزب اللهی‌های عمدتاً جوان، بی آن که بخواهند، در عمل به پیاده نظام بی جیره و مواجب مریم رجوی و فرقه تروریستی  و واحد عملیات روانی موساد تبدیل می‌شوند.

اکنون می‌توان فهمید که کلیت این بازی تکراری توسط اکانت‌های اجاره‌ای تابلودار و ناشناس وابسته به سرویس‌های اطلاعاتی و نیز گروههای هم‌پیمان با آنان از قبیل لشکر سایبری مجاهدین و سلطنت‌طلبان است.

بنابراین بعنوان یک راه کار برای مبارزه با چنین اقدماتی  باید در تیم رسانه‌ای دولت، واحدی برای پدافند رسانه‌ای ایجاد شود. این واحد باید با کمک نیرو‌های اطلاعاتی، اکانت‌ها و صفحاتی را که از سوی مجاهدین یا موساد با عناوین دینی و انقلابی ایجاد شده اند و ظاهری ولایی و انقلابی و ارزشی دارند، شناسایی و مستمراً به مردم معرفی کنند. همچنین پست‌های آنان را با علامت ویژه «جعلی» اطلاع رسانی کنند.

بدین ترتیب با  این کار بعد از مدتی مخاطبان یاد می‌گیرند که نباید به هر کانال و صفحه‌ای که عکس رهبری و شهید سلیمانی و بین الحرمین را آن بالا گذاشته و خود را انقلابی می‌خواند، اعتماد کنند. این رصد و اطلاع رسانی باید مستمر و هوشمندانه باشد.

  •  
  • منبع خبر : رسانه های ایران
  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰
 
خوی حیوانی «مسعود رجوی» چطور در دادگاه افشا شد؟

 

مسعود رجوی به افرادی که سال ۱۳۶۸ از زندان آزاد شده و به فاصله چند روز در عراق به این فرقه پیوسته بودند، گفت که چرا شما بهانه دادید که شما را عفو کنند؟

دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، از اردیبهشت ماه امسال در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام دهقانی در مجتمع قضایی امام خمینی(ره) به صورت علنی برگزار شد.

در این دادگاه که به‌صورت علنی و با حضور خبرنگاران برگزار می‌شود، برخی شاهدان عینی حوادث و اعضای سابق سازمان مجاهدین مشاهدات خود از جنایات و رفتارهای سرگردگان این گروه تروریستی را تشریح کردند که ماهیت ضدانسانی این گروه بیش از پیش آشنا شد.

برای نمونه ابراهیم خدابنده؛ عضو جداشده فرقه تروریستی مجاهدین در شانزدهمین جلسه این دادگاه که ۲۳ مرداد برگزار شد، در جایگاه شاهدین قرار گرفت و گفت: “مسعود رجوی می‌گفت که ما در زندان تشکیلات داریم و از طریق خانواده‌ها نامه‌ها می‌‌رود و می‌آید و خط و خطوط می‌دهیم و سلسله مراتب داریم در زندان. مثلاً حتی با هسته خرما تسبیح درست کرده بودن و رجوی می‌گفت؛ این را از زندان برای من هدیه فرستاده‌اند. خود رجوی کسانی که در اواخر دهه ۱۳۶۰ از زندان آزاد شده بودند که به فاصله یک دو روز تا سه روز بعد از آزادی به عراق آمدند و به مجاهدین پیوستند را در جلسه‌ای در ردیف جلو نشاند و با اسم بردن از هیئت‌های دادرسی سه نفره گفت که ما از طریق تشکیلات به داخل زندان دستور داده بودیم که خط برخورد در مقابل این هیئت‌ها این هست و وقتی مقابل آن‌ها قرار می‌گیرید بگویید که اگر من الان مسلسل داشتم همه را به رگبار می‌بستم.

بعد رو به این افراد گفت؛ همه شما خیانت کردید چون می‌دانستید که خط برخورد چیست و خط به شما رسیده بود و شما علی‌رغم آن این کار را کردید و حتی رجوی گفت که چرا شما بهانه دادید که شما را عفو کنند.

این دادگاه و اظهارات شاهدان عینی نشان داده که برای رهبران سازمان مجاهدین تنها چیزی که اهمیت ندارد جان انسان‌ها و حتی اعضای خود است تا بتواند با مظلوم‌نمایی روی افکار عمومی دنیا تأثیر بگذارد که البته در این راه ناموفق بوده‌اند.

  •  
  • منبع خبر : رسانه های ایران
  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

مخالفان حضور فرقه رجوی در آلبانی این بار با شعارنویسی در نزدیکی مقر فرقه رجوی در منطقه «مانز»، خواستار اخراج آن‌ها از این کشور شدند.

ashraf3 33

 

به گزارش فراق، شعارنویسان در آلبانی روی دیواره‌های مسیر منتهی به «اشرف ۳» ضمن هشدار به دولتمردان این کشور نوشتند: «آلبانی باید مجاهدین خلق ساکن در کمپ اشرف۳ را از آلبانی اخراج کند، وگرنه باید تبعات آن را بپذیرد.»

۳۰ خردادماه سال گذشته یعنی در سال‌روز تغییر فاز فرقه رجوی به نظامی، پلیس آلبانی با حکم دادگاه برای بازرسی وارد اردوگاه اشرف۳ شد. پلیس با هدف مشخصی وارد اردوگاه شده بود تا ضمن بازرسی، سرورهای مخصوص عملیات سایبری فرقه رجوی را جمع‌آوری کند. ممانعت فرقه رجوی برای بازرسی از ساختمان عملیات سایبری، منجر به درگیری ‌شد و پلیس برای متفرق کردن اعضا از اسپری اشک‌آور استفاده کرد. کمتر از ۱۰ روز بعد پلیس آلبانی برای دومین بار وارد اردوگاه فرقه رجوی شد و تمامی خودروهای ورودی و خروجی از این اردوگاه را بازرسی کرد تا از ورود تجهیزات رایانه‌ای به اردوگاه اشرف‌۳ و ادامه فعالیت سایبری فرقه رجوی جلوگیری کند.

پس از این عملیات پلیس آلبانی، «ادی راما» نخست‌وزیر آلبانی در مصاحبه‌ای با «اشپیگل» آلمان گفت که فرقه رجوی نمی‌توانند از آلبانی برای جنگ علیه ایران استفاده کنند. در ادامه برخورد آلبانی با فرقه رجوی، پلیس این کشور محدودیت‌های جدیدی را برای کنترل این مقر اعمال کرده که براساس آن، هیچ‌کس بدون اجازه پلیس حق ورود و خروج در این اردوگاه را ندارد. دولت آلبانی همچنین ورود مریم رجوی سرکرده فرقه رجوی به آلبانی را نیز به این کشور ممنوع کرد تا امیدها برای اخراج فرقه رجوی از این کشور روزافزون شود. اکنون نخبگان و فعالان سیاسی و اجتماعی این کشور منتظر اقدام نهایی دولتمردان کشور خود در خصوص این موضوع مهم هستند.

فرقه تروریستی رجوی هم به دنبال مکان جدیدی برای استقرار نیروهای خود در یک کشور ثالث (آلمان، فرانسه، اسپانیا، کانادا و…) می‌باشد که تاکنون به دلیل مخالفت قاطع نخبگان این کشورها این مسئله محقق نشده است و مریم رجوی با دوره‌گردی و دریوزگی متعدد درصدد پیدا کردن مکانی برای استقرار نیروهای خود می‌باشد.

انتهای پیام

  • مصطفی آزاد
  • ۰
  • ۰
ashraf3

 

ترور اسماعیل هنیه، رهبر سیاسی حماس، در ایران توسط اسرائیل عملی غیرقابل قبول و محکوم بود. مسئولان ایران تأکید کرده‌اند که بر اساس قوانین حقوقی و بین‌المللی، در زمان مناسب به این تجاوز و جنایت پاسخ خواهند داد.

فرقه رجوی به‌دنبال این حادثه، تلاش دارد با برجسته‌سازی مواضع مسئولان در قبال ترور شهید هنیه، بحران‌سازی کند. در روزهای گذشته، اخبار سایت‌های این فرقه مملو از مواضع سران ایران در واکنش به این واقعه بوده است. به‌ویژه، سخنان امام جمعه تهران در تاریخ ۱۹ مرداد در مورد «پاسخ ایران» بدون کم و کاست در سایت منافقین منتشر شده است.

این فرقه هر روز بر طبل جنگ و انتقام ایران می‌کوبد و به‌نظر می‌رسد که در راستای خواسته‌های اسرائیل حرکت می‌کند. با توجه به اینکه این سازمان و سایت‌های آن حتی در بین رسانه‌های معاند نیز وزن و جایگاهی ندارند، این سیگنال‌ها بیشتر برای اربابانشان ارسال می‌شود. فرقه رجوی همواره طفیلی بوده و به‌دنبال آویزان شدن از قدرت‌های مختلف، از جمله صدام و آمریکا، اکنون نیز به ارباب جدید خود وابسته است. تمام تلاش این فرقه معطوف به کشاندن دیگران به جنگ با ایران بوده، در حالی که هیچ‌کس او را جدی نمی‌گیرد.

درک وضعیت اسرائیل و تجاوزات و جنگ‌طلبی‌های آن کار سختی نیست. کشورهای همسایه ایران، کشورهای عربی و حتی کشورهای غربی به‌دنبال جنگ نیستند و نمی‌خواهند در دام اسرائیل بیفتند. به همین خاطر، آنها ایران را به خویشتنداری دعوت کرده و صراحتاً اعلام می‌کنند که خواهان تشدید تنش‌ها در منطقه نیستند.

فرقه رجوی اما در راستای اهداف اربابانش، پس از شروع جنگ غزه، به‌طور مکرر سعی می‌کند آتش تنش‌ها، به‌ویژه بین ایران و اسرائیل، را شعله‌ور کند. از سوی دیگر، این فرقه به‌دنبال روحیه دادن به اعضای خود و امید بستن به وقوع جنگی در منطقه است که شاید به نفع آنها تمام شود.

این فرقه به‌طور معمول از درک شرایط و احساسات واقعی مردم ایران درباره خود ناتوان است و همچنان در توهمات خود به سر می‌برد.

مرضیه رئیس‌الساداتی

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰
عجوزه

 

در نقاط مختلف جهان، به‌ویژه در خاورمیانه، تنش‌ها و بحران‌های سیاسی متعددی در حال وقوع است که برخی از آن‌ها به درگیری‌های نظامی انجامیده و برخی دیگر نیز انتظار می‌رود به درگیری نظامی بینجامد.

به گزارش فراق، از جمله تنش‌های جاری در خاورمیانه، اختلافات بین جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت از یک سو و رژیم صهیونیستی اسرائیل و حامیانش از سوی دیگر بوده که این روزها به اوج تازه‌ای رسیده و موج جدیدی از اظهارنظرها و موضع‌گیری‌ها را به همراه داشته است.

سیاست‌مداران و دولتمردان غربی نیز در تلاش هستنند تا اوضاع را به سمت منافع خود سوق دهند. اما در میانه این اضطراب‌ها و نگرانی‌ها، آنچه مضحک است، نمایش‌های غیرمنطقی و عنترمآبانه رجوی است. این کهنه‌ مغز، با نمایش‌های خود سعی دارد به زعم خود، جای دوست و دشمن را به دنیا نشان دهد.

به این عجوزه خرفت باید گفت: آیا نشان دادن جای دشمن به یاران قبلی‌ شما، یعنی صدام و آمریکا، نتیجه‌ای جز زخم و سوزش برای شما داشت؟ آیا آثار آن زخم و سوزش از بین رفته که دوباره به صهیونیست‌ها نشان می‌دهی؟

صهیونیست‌ها عاشق خطرناکی برای تو هستند، آیا به این موضوع توجه داری؟

البته به نظر می‌رسد چاره دیگری هم برای مریم رجوی باقی نمانده است. وقتی در صحنه جدی به بازی گرفته نمی‌شود، ناچار باید بساط نمایش را راه بیندازد تا شاید اول خودش و سپس چند عضو فرتوت باقی‌مانده در فرقه را بفریبد و دل خوش کند.

انتهای پیام

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

🔻سازمان سیا پیش از انقلاب، اطلاعات درون کشور را از طریق تبادل با ساواک به دست می‌آورد و در دوره‌ی ۱۰‌ماهه‌ی انقلاب تا تسخیر‌ لانه جاسوسی، به ناچار منابع اطلاعاتی خود را گسترش داده بود. یکی از روش‌های جذب منبع اطلاعاتی-جاسوس-استفاده از دام‌‌ ویزا بود. در کتاب شیر و عقاب نوشته‌ی جیمز‌‌ بیل که نگاهی به تاریخچه روابط ایران و ایالات متحده آمریکا از سال ۱۹۴۰ تا ۱۹۸۷ میلادی دارد، به این روند اشاره شده است: «وزارت خارجه آمریکا به سفارت آمریکا در تهران به وسیله تلگرافی توصیه کرد که به فرزندان نایب رئیس سازمان هواپیمایی کشوری شاه (ایزدپناه) که به عنوان کانون فساد مالی و پوششی برای عملیات جاسوسی شناخته می شد، ویزا بدهند. پس از انقلاب، کارمندان سازمان هواپیمایی کشوری ایران برای دریافت ویزای آمریکا از اولویت برخوردار بودند.»
سند این ماجرا نیز در بین یازده هزار سند کشف شده از لانه جاسوسی موجود است. در ۷ آگوست ۱۹۷۹(۱۶ مرداد ۵۸) دستور مستقیمی‌‌ از وزارت خارجه آمریکا برای سفارت رسیده که در آن با اشاره به اهمیت شغل سابق پدر ایشان‌ در ایران، در مورد تسریع روند دریافت ویزای علیرضا و مریم ایزدپناه آمده است: «هر نوع کمکی که می‌توانید، انجام دهید، باعث قدردانی خواهد شد. ونس»
جیمز‌‌ بیل همچنین در کتاب خود اشاره می‌کند که «در پاییز ۱۹۷۹(۵۸) کارمندان رسمی آمریکا در ایران، از ویزا به عنوان حربه و وسیله جمع آوری اطلاعات درباره ایران انقلابی استفاده می‌کردند. در آن زمان، در مورد اکثر مقامات بالا، در حکومت سابق، کمک‌های لازم انجام شده بود و دیگر درخواست کنندگان ویزا، ایرانیان متوسط‌الحال بودند. ولی تنها راه دریافت ویزا برای آن‌ها، دادن اطلاعات به افراد رسمی بود.»

🔴 این حربه، پس از تسخیر لانه‌ی جاسوسی و تا امروز نیز به عنوان یکی از اقدامات جدی سرویس‌های اطلاعاتی ایالات متحده برای جاسوسی علیه ایران و دیگر کشورها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

 

... علی‌رغم این که شواهد و مدارکی علیه #عباس_زریباف در دادستانی انقلاب وجود داشت اما سابقه‌ی درخشان او در واحد شنود و شب بیداری‌هایی که برای انجام موفقیت‌آمیز عملیات‌ها کشیده بود، اجازه نمی‌داد همکارانش با یقین او را نفوذی #منافقین بدانند.
⛔️ سابقه‌ی حضورش در ماجرای #تسخیر_لانه_جاسوسی نیز ااز او چهره‌ای قابل اطمینان ساخته بود.
بالاخره بازداشت شد. از او بازجویی به عمل آمد. تحقیقات بیشتری برای انجام شد.اما در نهایت مدرک و دلیل محکمه پسندی برای در بازداشت نگه داشتنش، پیدا نشد.
بنابراین زریباف آزاد می‌شود.
⛔️ اما بعد از آزادی در سال ۶۰ ناپدید شده و یک سال بعد در پاریس به دوستانش در سازمان منافقین می‌پیوندد.
🔺زریباف بعد از ۷ سال در مرداد ۶۷  در لشکر فدائیان مسعود، در قالب عملیات فروغ جاویدان به ایران حمله می‌کند؛ که البته در #تنگه_چارزبر در عملیات نیروی هوایی ارتش ایران، کشته می‌شود.

 

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

حنیف غفاری طی یادداشتی در شماره امروز وطن امروز نوشت: سران آمریکا و ۴ کشور انگلیس، آلمان، فرانسه و ایتالیا در بیانیه مشترکی خواستار انصراف ایران از حمله به رژیم صهیونیستی شده و اعلام کردند: «آماده دفاع از اسرائیل در برابر تهدیدات ایران هستیم. ما از تلاش‌ها برای کاهش تنش در خاورمیانه حمایت می‌کنیم». تاکنون بار‌ها درباره پیوند مطلق لابی‌های صهیونیست با جریان‌های سنتی و حتی نوظهور قدرت در اروپا سخن گفته‌ایم؛ از لابی‌های صهیونیست متنفذ در احزاب سوسیال ـ دموکرات تا یهودیانی که در احزاب محافظه‌کار و ملی‌گرا سکان هدایت پارلمان و دولت‌های اروپایی را در دست گرفته‌اند. این بار، اما قصد بازخوانی فعالیت‌های آشکار و پنهان لابی‌های صهیونیست در غرب را نداریم! آنچه در فرامتن بیانیه وقیحانه ۵ کشور عضو گروه ۷ دیده می‌شود، فراتر از یک لابی‌گری یا تعهد ساده به دفاع از تروریسم صهیونیستی بوده و نقطه آشکارساز تعلق راهبردی این بازیگران به تل‌آویو است. در این معادله شیطانی، رژیم اشغالگر قدس حکم متغیر مستقل و ۵ کشور تنظیم‌کننده بیانیه اخیر، حکم متغیر وابسته را دارند. شهروندان کشور‌های اروپایی این ترکیب و معادله را در جریان جنگ غزه پس زده و رسما از آن عبور کرده‌اند. اولاف شولتس صدراعظم سوسیال ـ دموکرات آلمان، جورجیا ملونی نخست‌وزیر نوفاشیست ایتالیا، امانوئل مکرون رئیس‌جمهور ظاهرا مستقل فرانسه و کی‌یر استارمر نخست‌وزیر برآمده از حزب کارگر انگلیس، جملگی به مهره‌های بازی صهیونیست‌ها در نظام بین‌الملل تبدیل شده‌اند و حتی پیام خیزش‌های گسترده و عمیقی را که در جوامع آن‌ها علیه ماهیت و موجودیت صهیونیسم و متعلقات آن در جهان امروز رخ داده، درک نکرده‌اند. البته ملت‌های اروپایی در طول بیش از ۱۰ ماه سپری شده از جنگ غزه، فرصت لازم را به سیاستمداران خود جهت بازگشت از این مسیر داده‌اند و این فرصت به لحظات پایانی خود رسیده است.

  • مصطفی آزاد