قاصد1393

افشاگری و تحلیل و تبیین عملکرد گروهک تروریستی مجاهدین خلق

قاصد1393

افشاگری و تحلیل و تبیین عملکرد گروهک تروریستی مجاهدین خلق

این وبلاگ برآن است چهره واقعی این جریان تروریستی را درسرسپاری به قطب های استعماری جهان ، بطور شفاف به تصویر بکشد ... (مصطفی آزاد)

دوستان و مراجعین محترم وبلاگ ، قابل ذکر هست این وبلاگ درادامه وبلاگ ghased1393.mihanblog.com و به جهت تعطیلی سایت میهن بلاگ ایجاد گردید .

پیوندها

۱۳ مطلب در تیر ۱۴۰۲ ثبت شده است

  • ۱
  • ۰
 

 

اثری که هم اینک در معرفی آن سخن می‌رود، به مکتب و کارنامه سازمان موسوم به مجاهدین خلق پرداخته است. این پژوهش توسط سیدحجت سیداسماعیلی از اعضای سابق این گروهک انجام شده و مرکز اسناد انقلاب اسلامی آن را به زیور طبع آراسته است.

تارنمای ناشر در اشارتی کوتاه، در باب این کتاب آورده است: «مجاهدین به رهبری مسعود رجوی به دوره‌ای تعلق داشت که در آن بازار ایدئولوژی گرم بود، بنابراین به اصطلاح ایدئولوژی هویت‌ساز رجوی، نه بر پایه مکاتب الهی، بلکه بر اساس خودفهمی و هویت‌سازی مذهبی خاص خود او شکل گرفته بود. رجوی تلاش کرد با افکار فضایی و ایده‌آلیستی خود، خط فاصلی بین تشکیلات مجاهدین و مذهب اسلام ایجاد کند و با شعار جامعه بی‌طبقه توحیدی، انسان‌های تراز مکتب خود را بسازد. این ایدئولوژی در هویت‌بخشی به زندگی سیاسی و اجتماعی، ایده‌هایی حتی چپ‌تر از بقیه ایدئولوژی‌های موجود در ایران را نوید می‌داد و با شعار اسلام در چپ مارکسیسم، تلاش کرد ایدئولوژی حاکم بر مجاهدین را مترقی نشان دهد، ولی در ورای همه جوسازی‌های مضحک فرقه‌ای و فروکش‌کردن گرد و خاک فریبکاری ایدئولوژیکی، بحق باید مجاهدین را مرتجعین چپ‌نما و در طیف فرقه‌های سیاسی- مذهبی دسته‌بندی کرد. رهبری مجاهدین با عینک انقلاب ایدئولوژیک، هویت انسان‌ها را به عنوان مقوله‌ای یکدست، تحت تأثیر عقاید قرون وسطایی و فرقه‌ای خود قرار داد. در حالی که چنین هویت خالص و ناب که رجوی خود را طلایه‌دار آن می‌دانست، هرگز واقعیت تاریخی نداشت و برگرفته از آگاهی‌های ناقص از اسلام و مارکسیسم بود که لاجرم رجوی را وادار به تبعیت از یک ایدئولوژی التقاطی می‌کرد که در ریشه، از همان اصول بنیادگرایی که بر تار و پود تشکیلات مجاهدین حاکم بود، نشئت می‌گرفت….»

نویسنده اثر در بخشی از این تحقیق، در باب توهمات مسعود رجوی در باب پیروزی فرقه متبوع خویش در عملیات مرصاد، به نکاتی خواندنی اشارت برده است: «پل پوت یک سیاستمدار کامبوجی بود که جنبش خمر سرخ به رهبری او از ۱۹۷۵ تا۱۹۷۹حکم راند. در مدت چهار سال حکومت خمر‌های سرخ، ۲ میلیون نفر از جمعیت ۸ میلیون نفری کامبوج را در کشتزار‌های مرگ، در گودال‌هایی که در زمین حفر کرده بودند، به رگبار بسته و سپس همان جا به خاک می‌سپردند. دامنه جنایات خمر‌ها به حدی بود که گزارش‌ها نسل‌کشی در این کشور را تأیید کردند. خانه‌های مردم آتش‌زده شد. اموال آن‌ها به غارت رفت و صد‌ها هزار نفر بدون آنکه گناهی کرده باشند، کشته شدند. نظامیان سابق شقه‌شقه شدند. روحانیون، کارمندان دولت، روشنفکران، استادان دانشگاه و کسبه و هیچ‌کس و هیچ طبقه‌ای، مشمول عفو قرار نگرفت. رجوی هم در طراحی عملیات فروغ جاویدان و وقتی نیرو‌ها را در دوم مرداد سال ۱۳۶۷، در قرارگاه اشرف برای حمله به ایران توجیه می‌کرد و من هم شخصاً در این نشست حضور داشتم، گفت: وقتی تهران را تسخیر کردید تا ۴۸ ساعت با شما کاری ندارم، هر کاری خواستید بکنید، بعداً من آمده و عفو عمومی خواهم داد. جنایت‌های فرقه رجوی در دهه ۶۰ بار دیگر در کشتار مردم در شهر‌های تصرف‌شده حتی مجروحان و بیماران در اسلام‌آباد، نمایی از خوی جنایتکارانه رجویست‌ها داشت، اما این تمام ماجرا نبود و در صورت پیروزی، عملیات طرح‌های وحشتناک‌تری هم در دستور کار بود….»

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰
 

 

مادر ثریا عبداللهی با انتشار پیامی رجزگونه به یزید زمان، مریم رجوی گفت: فرزندم امیر و امیرها را از اسارتگاه خود آزاد کنید وگرنه قلعه «مانزتان» (اشرف۳) در تیرانا را به تلی از خاک تبدیل می‌کنم.

به گزاش فراق، نماینده مادران رنج کشیده و چشم انتظار اعضای گرفتار در فرقه رجوی شب گذشته در بخش دوم گفت و گوی خود در برنامه «از سرگذشت» شبکه نسیم در پیامی برگرفته از نهضت عاشورا به یزید زمان، مریم رجوی هشدار داد: «ثریا» هنوز پابرجاست، هنوز در وجودم نفس هست، هنوز برای آزادی تک تک اسیران فرقه رجوی تلاش می کنم، با توسل به دست های قلم شده حضرت عباس (ع) تک تک شما را از اسارت بیرون می کشم. اولین روز پشت بلندگوها به رجوی گفتم، یا امیرم را آزاد کن یا اشرفت را ویران می‌کنم، الان هم این پیام را می دهم؛ یا امیر و امیرها را آزاد کنید یا همین قلعه مانزت را در آلبانی به تلی از از خاک تبدیل می کنم، برای آزادی امیرم تا آخرین نفس خواهم جنگید. تا زمانی که این نفس هست این داد و فریاد هم هست. چون من مادرم. تنها سرمایه زندگی ام امیرم هست. فرزندم بی گناه گرفتار این تله شده…

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰
  • عضو اسبق فرقه رجوی گفت: کاری که ایران در قبال سازمان انجام داده کار کمی نیست. هیچ کشوری حاضر نمی‌شود که یک گروه تروریستی را بپذیرد ولی ایران این کار را کرده است. این در تاریخ نوشته می‌شود.

 

به گزارش فراق، مسعودخدابنده درباره عملکرد گذشته و وضعیت فعلی سازمان مجاهدین خلق اظهار کرد: سازمان مجاهدین به یک فرقه کوچک در فرانسه تبدیل شده است. بخش آلبانی سازمان مجاهدین در حال از بین رفتن است و اگر اعضای باقی مانده فرقه رجوی در آلبانی نجات پیدا نکنند، فاجعه انسانی رخ می‌دهد. باید اجازه دهند خانواده‌ها بیایند و این‌ها را به خانه سالمندان ببرند. آدم ۸۵ ساله که به درد کسی نمی‌خورد.

وی همچنین درباره دلیل اصلی ورود پلیس آلبانی به کمپ اشرف ۳، گفت: یکی از دلایلی که پلیس آلبانی وارد کمپ سازمان شد، چراغ سبز آمریکا بود. دولت آمریکا دنبال اسناد رابطه سازمان با نومحافظه‌کاران از جمله بولتون و پمپئو است. این‌ها مدارک مهمی برای آمریکایی‌هاست چون انتخابات ریاست‌جمهوری آنها نزدیک است.

این عضو جداشده درباره سرنوشت مسعود رجوی نیز بیان کرد: مسعود رجوی خریت زیاد کرده و فکر می‌کند که خیلی زرنگ است. احتمالا می‌خواسته حرفی بزند ولی عربستان او را جایی نگه داشته است زیرا ضرر او بیشتر از سودش است. من صدردصد نمی‌توانم بگویم او مرده ولی بدترین اتفاق برای او این است که زنده بیرون بیاید.

متن کامل گفت وگوی ایسنا با مسعود خدابنده از اعضای جداشده فرقه رجوی به شرح زیر است:

تصاویر و فیلم های منتشر شده از افراد حاضر در کمپ اشرف ۳ بعد از بازرسی پلیس آلبانی بسیار نکات قابل توجهی داشتند و پیری، فرتوتی و ناامیدی و استیصال از چهره اعضا کاملا مشخص بود. چرا این افراد به چنین شرایطی رسیدند؟ چرا این افراد کماکان با تمام این سختی ها علیه وطن خودشان فعالیت می‌کنند؟

من سال هاست از مجاهدین جدا شدم و اطلاعات داخل آنجا را کمتر دارم اما سایر مسائل مربوط به آنها را دنبال می‌کنم. من از سالی که از سازمان جدا شدم، خیلی‌ها را دیدم که از سازمان جدا شده اند؛ از خانم‌هایی که جدا شده اند و از رقص رهایی صحبت کردند تا  کسانی که اخیرا بیرون آمده و می‌گویند آنجا قتل هم انجام می شود و همانجا دفن می کنند و کسی هم نمی بیند. من الان اطلاعات دقیقی از داخل کمپ سازمان در آلبانی ندارم اما در گذشته که با دولت عراق برای اخراج آنها از این کشور کار می‌کردم، یادم است که یک خانم از کمپ اشرف بیرون آمد و ژنرال ارتش عراقی با دیدن او گریه می‌کرد چون آن خانم شب یک کیلومتر سینه‌خیز رفته بود و سر و صورت خونی داشت تا از آنجا به آن امید فرار کند که عراقی‌ها او را بگیرند و اعدام کنند. او می‌خواست اعدام شود ولی در اشرف نمانَد.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰
 

 

متاسفانه برخی از پایگاه های خبری به غلط عذرا علوی طالقانی را از نزدیکان آیت الله محمود طالقانی نوشتند در صورتی که این ادعا واقعیت ندارد.

به گزارش فراق، عذرا علوی طالقانی با نام مستعار خواهر سوسن در فرقه رجوی، در سال ۱۳۵۵ به عضویت مجاهدین درآمد.

نامبرده همسر ابراهیم ذاکری (شکنجه گرمعروف و دق مرگ شده فرقه رجوی) بود. حاصل ازدواجشان هم پسری بنام زهیر ذاکری بود که در یکی از عملیات های خودزنی فرقه رجوی در عراق جان باخت .

عذرا درسال ۱۳۵۸ از جانب گروه رجوی به عنوان کاندیدای اولین دوره مجلس معرفی گردید که البته چند صد رای بیشتر نیاورد. بعد از ۳۰ خرداد (آغاز عملیات تروریستی) نامبرده و همسرش از ایران به فرانسه گریختند و در ادامه راهی عراق شدند.

متاسفانه برخی به غلط این زن را دختر آیت الله محمود طالقانی عنوان می کنند در صورتی که این ادعا واقعیت ندارد: اولا: آقای محمود علایی طالقانی (آیت الله طالقانی) تنها دو دختر بنام های بدری و اعظم بیشتر نداشت. دوما: فامیل ایشان علایی طالقانی می باشد و در صوتی که زنی که در گروهک تروریستی منافقین بود عذرا علوی طالقانی است و این زن هیچگونه ارتباطی با خانواده مرحوم آیت الله طالقانی ندارد.

پدرام میرپارسی، ساکن اروپا در یادداشتی با اشاره به زندگی وی نوشته است: مسعود رجوی در توجیه شکست از پیش مشخص عملیات فروغ درگردهمایی «تنگه و توحید» به گونه ای سریح و روشن ادعا کرد که علت شکست عملیات «فکر کردن نیروها به خانواده های خود» بود و چنین شد که دستور تشکیلاتی طلاق اجباری را صادر نمود. در راستای اجرای این حکم تعدادی از نزدیگان رهبر فرقه فورا از همسران خود جداشده و حلقه های خود را تحویل دادند. از جمله این زوج ها می توان به عذرا علوی و شوهرش ابراهیم ذاکری اشاره نمود. در ادامه این طرح عذرا علوی طالقانی جزو اولین زنانی بود که به عنوان شورای رهبری ارتقا یافت و به عقد مسعود رجوی در آمد.

نامبرده در طول چند دهه درون تشکیلات فرقه دارای بالاترین مناصب تشکیلاتی بود و به مدت یک دهه سرکرده ستاد عملیات فرقه بود. وی در این ستاد هدف‌های عملیاتی را داخل ایران انتخاب و به تیم های اعزامی منتقل می‌کرد.

در حالی که دو خواهر دیگرش مریم و بتول جزو اعضای ناراضی بودند و سال ها برای جدایی از فرقه تلاش کردند، این زن سنگدل که عامل پیوستن آنها به تشکیلات نیز بود نه تنها کمکی جهت رهایی آنها نکرد بلکه در شکنجه و سربه نیست کردن آنان نیز سهیم بود.

بتول طالقانی بیش از پنج سال در کمپ اشرف در اتاقی زندانی بود و خواستار خروج بود. در این مدت سوسن طالقانی با بی رحمی به مشقات او اضافه کرد و ضمن تحقیر و سرکوب او مانع جدایی خواهرش شد.

با تمام خدماتی که افرادی چون عذرا طالقانی به رجوی ها نمودند و با وجود آن که نامبرده با سابقه بیشتر از رجوی در سازمان بود با انتصاب مریم قجر به عنوان مسئول اول، رجوی او را خلع رده نمود و در بخش های پایین تشکیلات قرار داد. اما حال پس از مرگ او با دروغ گویی مدیحه سرایی های مختلف نموده و لقب های عجیب و غریب روی وی می گذارند. این روش تنفر انگیز فرقه ای است که مال، جان و زندگی اعضایش را به گروگان گرفته است.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰
 

 

فرقه تروریستی رجوی که در آلبانی همچون یک مافیا قوانین را زیر پا می‌گذاشت و ادعا می‌کرد دموکرات‌هایی هستند که ایران را نجات خواهند داد امروز باید دنبال سوراخ موش بگردند تا نجات پیدا کنند، چون یگان ضد تروریسم پلیس این کشور وارد مخفیگاه آنان شده است.

فرقه تروریستی رجوی در تابستان سال ۱۳۹۵ با چراغ سبز آمریکا و اتحادیه اروپا از کمپ لیبرتی در عراق، روانه کمپی در آلبانی شد.

منطقه‌ای در مرکز آلبانی که همچون مقر‌های فرقه در عراق، پوشش‌های امنیتی گسترده‌ای دارد، اما این روز‌ها برای تروریست‌های ساکن در آن بسیار ناامن شده است.

ارتش سایبری منافقین (ارتش سایبری خواهر مریم) برای ایجاد اغتشاش در کشور با اکانت‌های مجازی به دنبال فریب جوانان ایرانی هستند تا نظام جمهوری اسلامی ایران سرنگون شود.

آن‌ها با آموزش‌هایی که دیده‌اند حرف‌های جذابی را در اکانت‌های خود می‌زنند تا افراد و مخصوصا جوانان که آگاهی و اشراف مناسب در این خصوص ندارند را با وعده پول فریب داده و جذب سازمان کنند. افرادی که نامشان را مجاهدین خلق گذاشته‌اند و ادعایشان آزادی خلق ایران است تیمشان با محوریت حبس، بردگی و خفقان شکل گرفته است.

این گروه تروریست پرور با عضوگیری اجباری، حبس اعضا در داخل اردوگاه و جدا کردن آن‌ها از جهان بیرون، طلاق‌ها و ازدواج‌های اجباری و دعوت به تجرد طبق صلاحدید سازمان و…. دم از حمایت از انسانیت و آزادی می‌زنند! که اگر هر فردی این رفتار‌ها و اقدامات را ببیند و سکوت کند باید به عقلش شک کرد.

مجاهدین و سرویس‌های امنیتی حامی آنان به اسم حمایت از مردم ایران از سال ۱۴۰۰ با حمله سایبری به جایگاه‌های پمپ‌ بنزین، هک سایت شهرداری تهران، وزارت خارجه، وزارت آموزش‌و‌پرورش و… با ایجاد اختلالات به شبکه زیرساختی کشور به دنبال تامین آرامش و آسایش مردم ایران بودند.

آنهایی که در آلبانی همچون یک مافیا قوانین را زیر پا می‌گذاشتند و اعضای جدا شده را تهدید می‌کردند و اعضایشان را در داخل اردوگاه کنترل می‌کردند و ادعا می‌کردند دموکرات‌هایی هستند که ایران را نجات خواهند داد امروز باید دنبال سوراخ موش بگردند تا نجات پیدا کنند، چون یگان ضد تروریسم پلیس این کشور وارد محل یگان سایبری آن ها شده و تمامی تجهیزات ازجمله کامپیوترها، هاردها و سرورهای متعلق به آنها را با خود برده است.

فرقه تروریستی رجوی این روزها باید کم‌کم بساط خود را جمع کرده و از تیرانا هم کوچ کند. با این اتفاق تروریست‌های اجاره‌ای دیگر در آلبانی جایی ندارند و باید به دنبال اجاره خانه دیگری برای خود باشند.

یادداشت از: سمانه حسن‌خانی

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰
 

 

کارشناس روابط بین‌الملل گفت: مأموریت مجاهدین خلق در آلبانی به پایان رسیده است و باید بروند.

به گزارش فراق، «انری هید»، استاد ژئوپلیتیک و روابط بین‌الملل، در یک گفت‌و‌گو با رادیو اروپای آزاد اظهار داشت: گروه‌ مجاهدین خلق که ۱۰ سال است در آلبانی پناه گرفته‌اند، از حمایت دولت آلبانی سوء استفاده کردند و رفتارهای تروریستی آن‌ها، کشور ما را موردخطر قرار داده است.

وی افزود: مأموریت آنها در آلبانی به پایان رسیده است و باید بروند.

رادیو اروپای آزاد همچنین در این خصوص گزارش داده است که با شهریار کیا سخنگوی گروه مجاهدین خلق در آلبانی تماس گرفت اما وی از صحبت کردن خودداری کرد.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰
  • ک
 

 

بعد از حمله پلیس آلبانی در ۳۰ خرداد‌ماه به‌نظر می‌رسد دوباره کابوس آوارگی اعضای این فرقه به واقعیت پیوسته است.

به گزارش فراق، از ۳۰ خردادماه که پلیس آلبانی وارد کمپ اشرف شد تا روز ۷ تیر که پلیس برای بار دوم وارد مقر این فرقه شد گمانه‌زنی‌هایی درباره محتویات تجهیزات رایانه‌ای و سایبری که پلیس آلبانی از فرقه رجوی کشف و ضبط کرده مطرح می‌شد. روز گذشته، اما سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت خبر داد که بخشی از هارد و کیس‌ها به ایران رسیده و اکنون مشغول بازیابی اطلاعات، شناسایی رابطان و هسته‌های تخریب و نقاط کور هستند. دولت آلبانی ۱۶ شهریور ۱۴۰۱ به بهانه حملات سایبری، روابطش را با ایران قطع کرد و دستور داد دیپلمات‌های آلبانی ایران را ترک کنند.

حالا، اما بعد از گذر از ناآرامی‌های پاییز ۱۴۰۱ به نظر می‌رسد که این کشور در کنار دیگر کشور‌های اروپایی موضع خود در روابط با ایران را تغییر داده و قصد دارد که با رویکردی واقع‌گرایانه و منطقی در مسیر تعامل و ارتباط با ایران حرکت کند. حمله به مقر فرقه رجوی و کشف و ضبط تجهیزات سایبری و تحویل آن‌ها به ایران و در آخرین مورد اظهارات نخست‌وزیر آلبانی خطاب به فرقه رجوی که گفت: «اگر مجاهدین‌خلق می‌خواهند با ایران بجنگند باید خاک ما را ترک کنند» این گزاره را پررنگ می‌کند که دولت آلبانی قصد دارد در راستای جلب اعتماد ایران همکاری‌ها و اقداماتی داشته باشد. ایران هم البته نسبت به این اقدامات واکنش نشان داد و وزیر اطلاعات پس از حمله به مقر از اقدام مستقلانه دولت آلبانی در حمله به مقر فرقه رجوی استقبال کرد. در ادامه ضمن بررسی اثرات خبری که روز گذشته توسط رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت داده شد مروری خواهیم داشت بر گزاره‌هایی که شکل‌گیری نگاه تاحدی واقع‌بینانه در ذهن سیاستمداران غربی در برقراری روابط دیپلماتیک با ایران را نشان می‌دهد.

 چگونه سازمانی بدنام نوجوانان و جوانان را اغفال می‌کند؟

تصور این است که عناصر وابسته به فرقه رجوی، پیرمرد‌ها و پیرزن‌هایی هستند که سمپاتی این تشکیلات بوده‌اند و به‌دلایل مختلف یا نتوانسته‌اند به تشکیلات ملحق شوند یا اینکه با هماهنگی تشکیلات، در ایران مانده‌اند تا به‌عنوان عناصر نفوذی منویات رجوی را دنبال کنند. با انتقال فرقه رجوی از عراق به آلبانی، دسترسی این تشکیلات به ایران محدود شد، اما توسعه اینترنت و شبکه‌های اجتماعی، مجددا ابزاری را برای فعالیت این گروه به شیوه‌ای ساده‌تر فراهم کرد. اگر در گذشته افراد با شناخت و آگاهی به تشکیلات فرقه رجوی می‌پیوستند، در دوره فعلی، هیچ‌کس تمایلی به عضویت در سازمانی دوره‌گرد و تروریستی ندارد. بر همین اساس نیز عناصر این سازمان در شبکه‌های اجتماعی، با اکانت‌های فیک به فعالیت می‌پردازند و افراد را بدون اطلاع، به عنصر عملیاتی تشکیلات‌شان تبدیل می‌کنند تا در ایران عملیات انجام دهند. ساختار جدیدی که فرقه رجوی برای جذب و آموزش نیرو استفاده می‌کنند، کاملا وابسته به شبکه‌های اجتماعی است. آمار‌های رسمی و مشاهدات عینی نشان می‌دهد عمده مخاطبان این شبکه‌ها نسل جوان ۱۳ تا ۳۰ ساله هستند. در این مقطع سنی، افراد عمدتا جسور، کم‌تجربه و ماجراجویند. این همان ویژگی‌های یک عنصر مطلوب برای فرقه رجوی است.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰
 

دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان گفت: کشور‌های غربی و کشوری که در حال حاضر پایگاه استقرار فرقه رجوی است به هشدار‌های ما توجه نکردند؛ ما هشدار داده بودیم که فرقه تروریستی رجوی که اکنون ظاهر یک گروه سیاسی را به خود گرفته و مضحکانه گاهی ژست‌های حقوق بشری می‌گیرد، به شما هم رحم نمی‌کند.

 به گزارش فراق، کاظم غریب آبادی معاون بین‌الملل و حقوق بشر قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری ستاد مرکزی هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی اظهار داشت: دلیل اینکه هنگام صحبت از اقدام‌های گروهک‌های تروریستی، مسئولیت را مستقیما متوجه آمریکا می‌دانیم، این است که ما هم بر این باوریم و هم مستندات لازم را داریم که گروهک‌های تروریستی نه‌تنها در داخل جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی بلکه در منطقه ما توسط آمریکا ایجاد شدند؛ گروهک‌هایی مثل القاعده، داعش و النصره همه توسط آمریکا ایجاد شدند و مسئولیت اقدام‌های تروریستی این گروهک‌ها و اعضای آنها مستقیما متوجه آمریکا است.

رجوی ها خوی جنایتکارانه خود را رها نکردند

غریب‌آبادی بیان داشت: در بحث گروه‌های تروریستی باید توجه داشته باشیم که آمریکا و هم‌پیمانان غربی‌اش در نخستین اقدام بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، برای تجزیه نقاط مختلف کشور از جمله با ایجاد گروه‌های تروریستی تلاش کردند؛ پس از غلبه نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران بر چالش‌های داخلی و پیش از آغاز جنگ تحمیلی این گروهک‌ها از ایران خارج و در بهشت امن کشور‌های غربی و آمریکا مستقر شدند؛ فرقه تروریستی رجوی تا ۱۷ هزار نفر از مردم مظلوم ایران را ترور و شهید کرد.

وی افزود: کشور‌های غربی و کشوری که در حال حاضر پایگاه استقرار فرقه رجوی به هشدار‌های ما توجه نکردند؛ ما هشدار داده بودیم که فرقه تروریستی رجوی که اکنون ظاهر یک گروه سیاسی را به خود گرفته و مضحکانه گاهی ژست‌های حقوق بشری می‌گیرد، به شما هم رحم نمی‌کنند، زیرا به خودشان هم رحم ندارند و خوی تروریستی و جنایتکارانه خود را رها نکردند؛ ما مستندات بسیاری داریم که این گروهک همچنان دست به اقدام تروریستی می‌زند.

کشورهای غربی دریافتند که ماهیت فرقه رجوی همچنان تروریستی است

دبیر ستاد حقوق بشر‌، گفت: ما اخیرا شاهد حوادث در فرانسه و آلبانی بودیم؛ خود این کشور‌ها  اکنون به این نتیجه رسیده‌اند که ماهیت این گروهک‌ها همچنان تروریستی است و برای کشور‌های میزبان خودشان هم تهدید محسوب می‌شوند؛ دست‌کم در ۶ ماه گذشته اعضای این سازمان تروریستی و برخی فرماندهانشان مکررا افتخار می‌کردند که ما ۱۷ هزار ایرانی را کشته‌ایم و بیشتر هم می‌کشیم. غربی‌ها خودشان حامی این گروهک بودند و نامش را از فهرست‌های تروریستی خارج کردند؛ این هم یکی از جنایت‌های آمریکا علیه مردم مظلوم ایران است.

غریب‌آبادی بیان داشت: سیاست ما درباره فرقه رجوی کاملا روشن و شفاف است؛ فرقه تروریستی رجوی از نظر ما دست از خوی تروریستی خود برنداشته است؛ کشور‌های میزبان این تروریست‌ها مسئول هستند و پاسخگو باشند که چرا این جانیان قاتل ۱۷ هزار شهروند ایرانی را مورد حمایت اطلاعاتی، سیاسی و مالی قرار داده‌اند؛ ما از کشور‌های میزبان فرقه رجوی انتظار داریم که با این گروهک برخورد کند و حتی گسترده‌تر از آن باید فرقه رجوی را از کشورهایشان اخراج و به پیشگاه عدالت معرفی کنند؛ این سیاست ما بسیار واضح است؛ این سیاست ما واضح است و به اقدامات قضایی درباره آن ادامه می‌دهیم.

وی با تاکید بر اینکه هیچ تروریستی نباید در امنیت باشد و دنیا باید برای تروریست‌ها به‌ویژه گروهک‌های تروریستی که مردم ایران را به شهادت رساندند، ناامن باشد، اظهار کرد که اقدام‌های گسترده قضایی انجام داده‎ایم که به‌زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

برخی از خانواده‌های اعضای گرفتار شده در گروهک منافقین از سراسر کشور در مقابل سفارت ترکیه در ایران تجمع و از اقدام مسئولانه دولت آلبانی در قبال کنترل آن گروهک تقدیر کردند.

                              تجمع خانواده‌های اعضای گرفتار شده در گروهک منافقین

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، برخی از خانواده‌های اعضای گرفتار شده در گروهک منافقین از سراسر کشور، صبح امروز (جمعه) با تجمع در مقابل سفارت ترکیه در ایران به عنوان حافظ منافع کشور آلبانی در ایران، از اقدام مسؤولانه دستگاه قضایی و انتظامی آلبانی در کنترل مقر گروهک منافقین قدردانی کردند.

 

افراد حاضر در این مراسم با در دست داشتن پلاکاردهایی خواهان اجازه دولت آلبانی به آنها برای سفر به آن کشور و پیگیری وضعیت عزیزان خود شدند.

گفتنی است، چندی پیش صدها پلیس آلبانی با حمله به مقر گروهک منافقین (کمپ اشرف۳) در تیرانا، با نیروهای آن گروهک درگیر شدند.

 

علاوه بر این، پلیس فرانسه نیز با اعلام این مطلب که گروهک منافقین نمی‌تواند امسال "تجمع سالیانه ویلپنت" را در پاریس برگزار کند، ضربه دیگری را به این گروهک در هفته‌های اخیر وارد آورد.

این تجمع از سال ۲۰۰۸، هر ساله در روز ۳۰ خرداد در پاریس برگزار می‌شد.

  • مصطفی آزاد