قاصد1393

افشاگری و تحلیل و تبیین عملکرد گروهک تروریستی مجاهدین خلق

قاصد1393

افشاگری و تحلیل و تبیین عملکرد گروهک تروریستی مجاهدین خلق

این وبلاگ برآن است چهره واقعی این جریان تروریستی را درسرسپاری به قطب های استعماری جهان ، بطور شفاف به تصویر بکشد ... (مصطفی آزاد)

دوستان و مراجعین محترم وبلاگ ، قابل ذکر هست این وبلاگ درادامه وبلاگ ghased1393.mihanblog.com و به جهت تعطیلی سایت میهن بلاگ ایجاد گردید .

پیوندها

۲۶ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۳ ثبت شده است

  • ۱
  • ۰
 
سفیدشویی جنایت توسط مجاهدین!
 
سویه‌های خشونت‌طلبانه «زن، زندگی، آزادی» ماحصل رویکرد مجاهدین و گفتمانی بود که در چهارچوب فکری اش خون‌ریزی و قتل و جنایت و آدم‌کشی مشروعیت یافت.

اینکه در روزهای اخیر فردی از اعضای سازمان مجاهدین مقابل قاب دوربین قرار گرفته و با ارائه روایت‌های دروغ، به انکار خیانت‌های این فرقه به ایران در زمان جنگ تحمیلی پرداخته، تاریخ را برساخته‌های جعلی دانسته و با افتخار فیلم سخنانش را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کند، تابعی از آشوب‌های ۱۴۰۱ و برآوردی نسبت به شکل رفتار بخشی از جامعه ما  بعد از آن مقطع بود.

سال ۱۴۰۱ نشان داد که چطور می‌توان با جعل تاریخ، حقایق را وارونه جلوه داد و با عملیات روانی و انحراف اذهان و کاشتن بذر کینه و نفرت،‌ پروژه کلان و خطرناکی را پیش برد. از آن برهه به بعد، ستیز با هر آنچه که روایت رسمی نظام سیاسی است به نقطه کانونی و محل اشتراک معارضین داخلی و خارجی بدل گشته که این مسئله ماحصل تبلیغات وسیع و جعل حقایقی است که امروز بی‌پرواتر صورت می‌گیرد؛ حتی ستیز با بدیهیات تاریخی.

آن عضو فرقه مجاهدین می‌داند که عرصه برای سفیدشویی جنایات گروهی فراهم است که مشابهی در جنایت‌پیشگی و خیانت  وجود نداشته اما علی‌رغم این سابقه سیاه و خونین، به خود جسارت ظاهر‌شدن مقابل دوربین را داده چون نتیجه جولان دادن گفتمان این فرقه را در وقایع ۱۴۰۱ به‌عینه دیده است.

سویه‌های خشونت‌طلبانه «زن، زندگی، آزادی» ماحصل رویکرد مجاهدین و گفتمانی بود که در چهارچوب فکری اش خون‌ریزی و قتل و جنایت و آدم‌کشی مشروعیت یافت. از همین روست اخیراً آن خواننده‌ رپ (هیچکس) که سمپات مجاهدین است هم به تولید اثری روی می‌آورد که در آن کشتن بسیجی افتخار قلمداد شده و گرفتن جان دیگران نوعی ارزش شمرده شده است. هر قدر هم که هواخواهان این جریان سعی بر ترسیم خط و مرز با مجاهدین و گفتمان آن داشته باشند اما وقایع پاییز ۱۴۰۱ ثابت کرد که کلان‌پروژه فرقه مجاهدین در سطحی وسیع و تا عمق استخوان معارضین جمهوری‌اسلامی رسوخ کرده است. ادبیات استفاده‌شده توسط مخالفین نظام سیاسی که تکیه بر فحاشی داشته و همچنین عبور از خط قرمزهایی چون دفاع از حمله بیگانه به خاک ایران و ترویج ایده بی‌وطنی، گواهی است بر این موضوع.

  •  
  • منبع خبر : رسانه های ایران
  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

آیت‌الله رئیسی، در سانحه سقوط بالگرد در منطقه ورزقان آذربایجان شرقی به شهادت رسید و به ملکوت اعلی پیوست.

🔴آیت‌الله آل هاشم امام جمعه تبریز، دکتر حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه کشورمان و آقای مالک رحمتی استاندار تبریز نیز در این سانحه در بالگرد حامل رئیس جمهور حضور داشتند و آنان نیز به شهادت رسیدند. خلبان این بالگرد و محافظ رئیس‌جمهور نیز جزو شهدای این سانحه هستند.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

 

 

پایگاه خبری-تحلیلی فراق در سلسله مطالب اختصاصی که برای اولین بار به زبان فارسی ترجمه و منتشر می‌شود افشاگری‌های مهم مترجم ارشد مسعود رجوی در عراق را بررسی کرده است.

به گزارش فراق، انتشار این مطالب برای نخستین بار در سال ۱۳۹۱ توسط یک روزنامه مشهور عراقی انجام شد و بازتاب گسترده ای در این کشور داشت. انتشار این افشاگری ها در آن سال، به خصوص افشای کمک‌های نجومی نفتی صدام (فروش نفت توسط سازمان مجاهدین) نقطه عطفی در افشاگری های جامعه جداشدگان از فرقه رجوی بود زیرا به دنبال آن مسعود رجوی جنون گاوی گرفت و با لجن پراکنی های مفتضحانه، ذات خود را بیشتر نمایان کرد که به دنبال آن عده زیادی حتی از شورای ملی خودخوانده رجوی جدا شدند.

متن‌ مصاحبه‌ها توسط احمد نصر مشکاتی به زبان فارسی برگردانده شده و با تحلیل و تفسیر سرویس سیاسی فراق در اختیار شما مخاطبان فرهیخته قرار می‌گیرد.

با توجه به جریان سازی اخیر فرقه رجوی در خصوص تطهیر خیانت های رجوی در عراق به خصوص در دوران جنگ تحمیلی به عنوان پیاده نظام رژیم بعث صدام، مطالعه دقیق این مطالب به عموم جویندگان حقیقت توصیه می‌شود:

یادداشت مترجم: در سفر زیارتی که اخیرا به عتبات عالیات در عراق داشتم با یکی از کارکنان روزنامه‌ المراقب العراقی آشنا شدم که ضمن صحبت‌هایی که در مورد اوضاع ایران و عراق و منطقه داشتیم موقعی که سخن به حضور سازمان منافقین در عراق در زمان صدام و بعد از آن و اخراج آنان از عراق کشید، گفت که این روزنامه در سال ۹۱ شمسی سلسله‌ مصاحبه‌هایی را در شش شماره با یکی از اعضای بالا و قدیمی سازمان منافقین که از این سازمان بیرون آمده و به مدت ۲۰ سال مترجم ارشد عربی مسعود رجوی و بخش ارتباطات این سازمان در عراق از جمله با سران دولت بعثی بوده به عمل آورده است که وی مشخصا در یکی از بخشهای این مصاحبه به تفصیل کمکهای مالی میلیونی صدام حسین به این سازمان به صورت کوپنهای فروش نفت را افشا کرده است.

او به خواهش من از آرشیو این روزنامه، شماره‌های محتوی سلسله مصاحبه‌های مذکور را در اختیار من گذاشت و اینک ترجمه‌ آنها را که برای نخستین بار به فارسی انجام می شود، به مرور زمان به اطلاع خوانندگان می‌رسانم.

عناوین این سلسله مصاحبه ها در شش شماره‌ این روزنامه که گویای فقط یکی از موضوعات مهم هر بخش است، به شرح زیر می‌باشند:

بخش اول: ناگهان دیدیم سازمانی که با امپریالیسم آمریکا می‌جنگید دست به بمبگذاری ‏وترور و اعمال تروریستی بعد از انقلاب می‌زند.

بخش دوم: رجوی به ما گفت: مادامیکه ما در عراق هستیم کسی نمی‌تواند دولت عراق (رژیم صدام) را سرنگون کند!!

بخش سوم: برخی از اعضای سازمان مجاهدین خلق چگونگی کشتار عراقیان را با افتخار تعریف می‌کردند!

بخش چهارم: سازمان مجاهدین خلق روزانه ۷۰ هزار بشکه از نفت عراق سهمیه داشت.

بخش پنجم: رجوی همیشه به عراقیان توهین می‌کرد و عربها را مورد تمسخر قرار می‌داد و آنها را آدمکش و وحوش توصیف می‌کرد.

بخش ششم: به تشویق از سوی هوشیار زیباری، صالح مطلک از سازمان تروریستی مجاهدین خلق حمایت می‌کرد و آمریکایی‌ها راههای کمک‌رسانی به آنها را تأمین می‌کردند.

قسمت اول

«المراقب العراقی»، شماره‌ ۶۸۱ ، سه شنبه ۱۵ ژانویه ۲۰۱۳:

افشاگری‌های قربانعلی حسین نژاد، مترجم مسعود رجوی تروریست:

ناگهان دیدیم سازمانی که با امپریالیسم آمریکا می‌جنگید دست به بمبگذاری وترور و اعمال تروریستی بعد از انقلاب می‌زند

س: کی و چگونه با سازمان مجاهدین خلق آشنا شدید و به چه هدف و انگیزه ای به صفوف آن پیوستید؟

ج: من در سال ۱۳۶۰ به سازمان مجاهدین خلق پیوستم و دلیل پیوستنم به این سازمان این بود که در زمان حکومت شاه، سازمان در حال مبارزه و پیکار علیه رژیم شاه و علیه امپریالیسم آمریکا بود. من در دوران حکومت شاه به مدت سه سال به علت هواداری از این سازمان زندانی شدم و در زندان با اعضا و رهبران سازمان آشنا شدم تا اینکه با اوجگیری انقلاب ایران ما از زندان آزاد شدیم و پس از آزادیم از زندان به صورت آزاد و مستقل دست به فعالیت سیاسی زدم. من مدتی در آن زمان و بعد از پیروزی انقلاب به عنوان دبیر دبیرستانها کار می‌کردم و در میان دانش آموزان و دبیران مشغول فعالیت سیاسی بودم. آن موقع من فقط از طرفداران این سازمان بودم و ارتباط تشکیلاتی با آن نداشتم چون می‌خواستم مستقل باشم. مدتی نیز در سال اول بعد از انقلاب پست فرمانداری شهر میانه در آذربایجان را بر عهده گرفتم و بعد نیز همان سال کاندید انتخابات برای نمایندگی مجلس ایران از همان شهر شدم.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

 

مستند «ثریا»، نامزد دریافت جایزه در بخش اصلی «سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک» شد.

به گزارش فراق، هیأت داوران سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک پس از برگزاری نشست نهایی برنامه‌های نامزد دریافت جایزه در موضوعات مختلف بخش اصلی جشنواره را معرفی کردند که در میان فهرست نامزدهای دریافت جایزه جهاد تبیین و هدایت فرهنگی، مستند «ثریا» کاری از صدای استان سمنان به تهیه کنندگی مهران مجید پناه نامزد دریافت جایزه این بخش شد.

پس از اکران موفق فیلم سرهنگ ثریا در سینماهای کشور، مهران مجیدپناه برای تهیه مستند صوتی از سرگذشت خانواده‌های چشم انتظار با ثریا عبداللهی، شخصیت اصلی این فیلم گفت و گویی انجام داد که نتیجه آن در یک اثر رادیویی فاخر به نام مستند صوتی «ثریا» از صدای استان سمنان پخش شد.

فیلم سرهنگ ثریا که داستان مادران و پدرانِ افراد دزدیده شده توسط فرقه رجوی است، توانسته گوشه ای از مرارت‌ها و مظلومیت‌های طاقت فرسای این خانواده های رنج دیده را نمایش دهد. خانم عبداللهی به همراه تعدادی از پدران و مادران چشم انتظار سال ها در بیابان های گرم و خشک عراق پشت درب های بسته پادگان اشرف نشستند به امید آن که بتوانند فرزندانشان را ببینند. بعضی از آنان چهار سال پشت درب های بسته ماندند اما رجوی دستور داد آنها را سنگ باران کنند فحش بدهند و حتی برای چند دقیقه هم که شده اجازه ملاقات نداد.

رجوی‌ها افشاگری فیلم را بر نمی تابند، آن ها تلاش می کنند تا صدای فیلم سرهنگ ثریا به گوش جهانیان نرسد و این روایت صادقانه ای که ماهیت و ذات پلید رجوی و فرقه را افشا می کند در معرض نمایش قرار نگیرد اما صدای سرهنگ ثریا، مستند کودکان کمپ اشرف و فریاد جدا شدگان و کودکان قربانی شده دیروز و جوانان امروز به گوش جهانیان رسیده و حقیقت راه خود را پیدا خواهد کرد.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

 

دادگاه رسیدگی به جنایت‌های فرقه رجوی بازخوانی تاریخ رنج مردم ایران از تروریست‌هایی است که از تحریم و خون همین ملت کاسبی کردند.

به گزارش فراق، حسن نظام الملکی متهم ردیف ۱۰۲ این دادگاه پس از آشنایی با علی خدایی صفت در سال ۱۳۵۱، جذب مجاهدین شده و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، مسئول شاخه آذربایجان تشکیلات می‌شود.

دیگر فعالیت‌ها و مسئولیت‌های او عبارت است از:

– شرکت در کلیه عملیات‌های تروریستی- نظامی از جمله مهران، چلچراغ، آفتاب، فروغ جاویدان و مروارید

– شرکت در عملیات تروریستی- نظامیِ راهگشایی با سمت مسئول

– مسئول تیم تروریستی در شاخه نظامی نفاق بین سال‌های ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۰

– بازجو- شکنجه‌گر مقر اشرف از سال ۱۳۷۳ و مسئول حفاظت از مقر اشرف

 نامبرده در حال حاضر در بخش اطلاعات نفاق در آلبانی، مشغول به کار است.

گفتنی است حسن نظام الملکی در نسل کشی اکراد عراق طی عملیات تروریستی- نظامی مروارید و همچنین در تشکیل، طراحی، سازماندهی و هدایت تیم ترورِ امیر سپهبد علی صیاد شیرازی (به نام‌های حسن زمان وزیری و رضا نادری با نام مستعار عطاءاله) و نتیجتاً شهادت و به تعبیر حقوقی،  قتل عمد این شهید والامقام، مشارکت و همکاری تنگاتنگی با محمود قجر عضدانلو و مژگان پارسایی داشته است.

انتهای پیام

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

 

دادگاه رسیدگی به جنایت‌های فرقه رجوی بازخوانی تاریخ رنج مردم ایران از تروریست‌هایی است که از تحریم و خون همین ملت کاسبی کردند.

به گزارش فراق، عباس میناچی مقدم متهم ردیف ۵۶ این دادگاه در سال ۱۳۵۲ به انگلستان و در سال ۱۳۵۸ از انگلستان به آمریکا می‌رود.

وی در آبان سال ۱۳۶۱، در آمریکا جذب نفاق شده و فعالیت برای تشکیلات را با برگزاری برنامه سخنرانی، آغاز می‌کند.

نامبرده در سال ۱۳۶۳ از آمریکا به مقر اشرف در عراق رفته و به یکی از نفرات اصلی مقر بدل می‌شود به نحوی که وی همراه همیشگی مسعود رجوی بوده و به عنوان نفر برقرار کننده‌ی ارتباطات مسعود با نشست‌های اشرف، شناخته می شود.

از جمله فعالیت‌ها و مسئولیت‌های او عبارت است از:

حضور در مقر گروهک در عراق در سال ۱۳۶۶

عضویت در هیئت اجرایی گروهک در سال ۱۳۷۰

و مسئول بخش مخابرات قرارگاه اشرف در سال ۱۳۷۳

نامبرده در فرقه رجوی به نام سازمانی “هدایت” شناخته می‌شود. این فرد در آمریکا درس خوانده و به طور حرفه‌ای در زمینه کامپیوتر و ارتباطات مسلط است.

هدایت مسئول اصلی تیم هکرهای فرقه اعم از محمد شفایی، ساسان، حسین حسین‌نژاد و مجید محدثین است.

عباس میناچی مقدم (هدایت) وقتی می‌خواست تماس مسعود رجوی را به صورت خصوصی در ماه رمضان با سایر مقرها وصل کند، در چند مرحله با استفاده از برنامه‌های ادوبی، میتینگ و اسکایپ اقدام به این کار می کرد. ما کدی که مسعود رجوی را روی اسکایپ یا میتینگ می‌دیدیم، عدد ۱۰۰ بود و هر یک ساعت این تماس با عنوان “وارد و خارج می‌شویم” قطع و مجددا وصل می‌شد.

هدف این ضوابط از دید هدایت این بود که مبادا این تماس مورد هک قرار گیرد.

قبل از ورود به نشست‌های مسعود رجوی، تمام اعضای سازمان باید بازرسی بدنی و پزشکی می شدند و حق داشتن اقلام الکترونیکی در داخل نشست‌ها ممنوع بود.

همچنین، میناچی مقدم (هدایت) مسئول امنیتی چک سرورها و کامپیوترهای تمام اشرف۳ است و بیشتر مواقع با محمد شفائی ارتباط محرمانه دارد.

با توجه به مسئولیت جدی هدایت، او هرگز جلوی دوربین ظاهر نمی‌شود تا از شناسایی او جلوگیری شود.

عباس میناچی مقدم هم اکنون مسئول اصلی ارتباطات اشرف ۳ است.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

 

محمد شفایی، یکی از اعضای تیم هکرهای فرقه تروریستی رجوی و مدیر کانال تلگرامی موسوم به “اینترنت ن” است.

به گزارش فراق، نامبرده در تیم سایبری و هکرهای فرقه رجوی در اشرف ۳ آلبانی فعالیت دارد و از جمله اعضای اصلی آن می‌باشد.

وی به عنوان برنامه نویس در تیم هکرها حضور دارد و همچنین به عنوان مربی آموزش پایه‌های کاربری اینترنت در اشرف ۳ مشغول به فعالیت است. همچنین، محمد شفایی به همراه عباس میناچی مقدم، بیژن تهرانی و شهرزاد علوی، مسئولانی هستند که به مشکلات کامپیوترها و سرورها در داخل اشرف ۳ رسیدگی می کنند.

خانواده محمد شفایی از اعدام شدگان دهه ۶۰ می‌باشند و خواهر او، زهره شفایی، عضو مسئول در شورای مرکزی فرقه تروریستی مجاهدین است که این موضوع نیز جنبه‌های جنجالی حضور محمد شفایی در تیم هکرهای سازمان را تکمیل می‌کند.

 
  • مصطفی آزاد
  • ۰
  • ۰

 

بهمن ماه سال ۱۳۸۲، زمانی که آمریکا و متحدینش تصمیم به سرنگونی دولت بعثی عراق گرفته بودند، سرکرده فرقه رجوی یک نشست عمومی برای نیروهای داخل فرقه برگزار کرد.

رجوی در آن نشست علنی اعلام کرد که ما در جنگ بی‌طرف هستیم و تمام مختصات را به نیروهای متحدین و سازمان ملل داده‌ایم، اما باید برای شرایط خاصی که در آینده پیش خواهد آمد، آماده شویم. فرماندهان در قسمت‌های مهندسی در نوار مرزی اقداماتی انجام دادند.

در مرحله اول که ما در طرف صاحب خانه (صدام) هستیم و در نهایت هم به خانه خودمان (ایران) می‌رویم. اگر هم نیروهای آمریکا عراق را اشغال کردند، ما می‌گوییم «ما با شما کاری نداریم، به خانه خودمان می‌رویم» و صحبت‌ها در همین نشست با همین گفتگوها و شعار دادن‌ها به پایان رسید. رجوی موقع ترک سالن این جمله را گفت: «دیدار بعدی در میدان آزادی». فرماندهان شما را توجیه می‌کنند.

از آن روز به بعد تا شب عید ۱۳۸۳، تمام فرقه در حال آماده‌سازی ابزار جنگی، زره و… بودند و شب عید به سمت مرز ایران و عراق به حرکت در آمدند. نفرات هم بنا به گفته سرکرده فرقه سرازپا نمی‌شناختند و حرفشان این بود که دیگر این آخر کاره و یکسره می‌شویم. نفرات از اول فرودین ۸۳ تا ۲۰ فروردین در سنگرهای زیرزمینی مستقر و منتظر فرمان نهایی بودند ولی به جای فرمان، هر شب با کاغذهای دست‌نوشته که سنگر به سنگر توسط فرمانده هر قسمت خوانده می‌شد، خبری برای نفرات می‌خواندند که هر لحظه آماده باشید.

روز ۲۱ فرودین، دولت بعثی عراق سقوط کرد ولی هنوز فرقه این را از نفرات مخفی نگه‌داشته بود. در منطقه، وقتی نفرات متوجه شدند که ارتش عراق پادگان‌ها را خالی کردند و همه داشتند فرار می‌کردند، فرماندهان به ناچار اظهار داشتند که هنوز خبر واقعی نیست ولی می‌توانیم از زاغه‌های عراق برویم و مهمات برداریم و تا جایی که خودرو یا زرهی‌ها جا دارد مهمات بردارید. همان روز این کار انجام شد و تا شب همه دنبال این کار بودند که فردای آن روز رجوی دستور حمله به ایران را بدهد.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰

طبق اطلاعات موثق از گذشته توماج صالحی، او در خانواده‌ای به دنیا آمده که اغلب عضو فرقه تروریستی رجوی بوده‌اند.

به گزارش فراق، حواشی اخیر حکم اعدام توماج صالحی سبب شده تا رسانه‌ها به بررسی سوابق وی بپردازند و گذشته او را مرور کنند.

پروژه «توماج صالحی» از لانه تروریست‌های آلبانی هدایت می‌شود / خواندن این گزارش برای جویندگان حقیقت اجباریست

فعالیت‌های اقبال اقبالی، دایی توماج در دو سال اخیر، شواهد زیادی مبنی بر عضویت خود و اقوام نزدیکش در فرقه رجوی برجای گذاشته است. طبق ادعای دایی توماج صالحی، افسر اقبالی، مادر توماج صالحی پس از انقلاب به دلیل حمایت و ارتباط با خانواده زندانیان سیاسی بازداشت شده بود، منظور او از خانواده زندانیان سیاسی، اعضای منافقین است.

توماج صالحی فرزند افسر اقبالی و چنگیز صالحی است. پدر توماج همسر دوم افسر اقبالی بود. اقبالی پیش از این با یکی از اعضای فرقه رجوی ازدواج کرده بود که به جرم محاربه با نظام اعدام شده است. اقبالی بعدها با پدر توماج ازدواج تشکیلاتی می‌کند. این بیانگر این است که چنگیز صالحی، پدر توماج هم از اعضای نفاق بوده است.

این ارتباطات و عضویت خانواده و اقوام توماج صالحی در فرقه رجوی، سبب شد تا اسلوب و محتوای شعرسرایی این خواننده تاثیر بسزایی از سبک مبارزاتی سازمان تروریستی مجاهدین بگیرد.

گذشته از محتوای اشعار، او بلافاصله پس از شکل‌گیری اغتشاشات، لیدری آشوبگران را بر عهده گرفت و در فضای مجازی هم حمایت شد. صالحی تا قبل از بازداشت، آشوبگران را دعوت به خرابکاری اماکن حساس و آسیب به ماموران انتظامی و امنیتی می‌کرد.

با وجود این سابقه غیرقابل گذشت، طبق اعلام مرکز رسانه قوه قضاییه، بر اساس حکم صادره از سوی دادگاه به دلیل اظهار ندامت و پشیمانی و همکاری توماج صالحی، دادگاه وی را مستحق تخفیف دانسته به همین جهت در صورت فرجام خواهی احتمالی متهم و وکلای او و در صورت تایید حکم اعدام در دیوان عالی کشور، موضوع تخفیف مجازات در کمیسیون عفو و بخشودگی بررسی خواهد شد.

  • مصطفی آزاد
  • ۱
  • ۰
 
جزئیات دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات فرقه تروریستی مجاهدین
 
قاضی دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای فرقه تروریستی مجاهدین گفت: به کشورهایی که میزبان متهمان این پرونده هستند تذکر می‌دهیم، میزبانی از این متهمان برابر کنوانسیون‌ها بین الملی مبارزه با تروریسم جرم محسوب می‌شود.

دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، روز گذشته (۱۸ اردیبهشت ماه) در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین «دهقانی» و مستشاران دادگاه «مرتضی تورک» و «امین ناصری» و «وزیری» نماینده دادستان در مجتمع قضایی امام خمینی(ره) به صورت علنی آغاز شد.

قاضی دهقانی با علنی اعلام کردن جلسه دادگاه گفت: پرونده‌ای مشتمل بر کیفرخواست واصله از دادسرای عمومی و انقلاب تهران در مورد اتهامات ۱۰۴ سرکرده فرقه تروریستی مجاهدین  و شخصیت حقوقی سازمان به دادگاه واصل شد که شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران طبق قانون در حال رسیدگی به این پرونده است.

قاضی بیان کرد: به کشورهایی که میزبان متهمان این پرونده هستند تذکر می‌دهیم، میزبانی از این متهمان برابر کنوانسیون‌های بین‌المللی مبارزه با تروریسم جرم محسوب می‌شود. برخی از این کشورها مانند فرانسه نسبت به میزبانی متهمان این پرونده، که متهم به اقدامات تروریستی و جنایت علیه بشریت هستند، تجدیدنظر و نسبت به استرداد آن‌ها مطابق اعلان قرمز صادر شده با سازمان‌های بین‌المللی همکاری کنند. همچنین مردم کشور آلبانی به دلیل اینکه میزبان متهمان این پرونده است، استرداد آن‌ها به ایران را از دولت خود پیگیری کنند.

در ادامه قاضی از «حکیم‌زاده» وکیل شُکات خواست تا در جایگاه قرار بگیرد.

 حکیم‌زاده، وکیل شکات با حضور در جایگاه گفت: در بازه زمانی سال‌های ۱۳۴۴ تا ۱۳۵۰، که دوره جذب سازمان موسوم به مجاهدین خلق محسوب می‌شود، جوانان با تفکر اسلامی جذب سازمان شدند. اعضای این سازمان متشکل از جوانان با تفکرات اسلامی بودند و این سازمان در حوزه اعتقادی جزو گروه‌های اسلام‌گرا محسوب می‌شد و اهداف مبارزاتی خود را مبارزه با طاغوت، ظلم و فساد رژیم پهلوی اعلام کرده بود. از سال ۱۳۵۰ ساواک، سازمان مجاهدین را زیر ذره‌بین قرار می‌دهد و موسسان اصلی سازمان اعدام می‌شوند و زمینه برای حضور «مسعود رجوی» و «تقی شهرام» در هسته مرکزی سازمان مجاهدین فراهم می‌شود.

وی بیان کرد: در مرحله نخست با محوریت تقی شهرام، سازمان «مارکسیسم» را به عنوان مشی اعتقادی خود انتخاب می‌کند. انحراف ایدئولوژیک سازمان توسط تقی شهرام در سازمان ایجاد شد. در مرحله دوم ساواک با به‌کارگیری مهره دیگری به نام مسعود رجوی او را به‌عنوان منجی مبارزه به مواضع مارکسیستی معرفی می‌کند، اما تمام تحرکات سازمان به سمت مارکسیسم بود.

در ادامه قاضی گفت: مسعود رجوی و تقی شهرام هر دو در راستای مارکسیسم شدن سازمان حرکت کردند؟

وکیل شکات در ادامه پاسخ داد: بسیاری از اهل فن معتقدند که تغییر ایدئولوژی در سازمان صورت نگرفته است و فقط تقی شهرام نقاب اسلام‌گرایی از چهره سازمان مجاهدین برداشته است.

قاضی از وکیل شکات پرسید: آیا افرادی از اعضای سازمان وجود داشتند که با برداشته شدن نقاب اسلام‌گرایی از چهره سازمان مخالفت کرده باشند؟

وکیل شکات پاسخ داد: بله؛ «احمد احمد» یکی از افراد جداشده از سازمان مجاهدین خلق است. این فرد به‌همراه همسرش با هدف مبارزه با طاغوت عضو سازمان مجاهدین خلق شدند، زیرا ابتدا سازمان پایه دینی داشت. احمد احمد و همسرش هر دو با اعتقادات مذهبی وارد سازمان شدند و در برهه‌ای از زمان به کوتاه شدن آیه قرآن از آرم سازمان و حذف کامل آیه قرآن اعتراض کردند.

در ادامه «علی صداقت» کارشناس مبانی اعتقادی و استاد دانشگاه با اجازه قاضی در جایگاه قرار گرفت.

  • مصطفی آزاد